Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birkaç Soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Birkaç Soru

Selamlar forumdaşlar. merak ettiğim bir iki şey var. birincisi bu satiş sonrasi memnuniyet anketi gbi bişey yapmiyormu opel genel merkezi yada bir sorun varmi memnunmusunuz tarzinda? ikinciside araçta çıkan en son güncellemeri nasil ogrenebilirim ve hangilerinin benim aracimda oldugunu ? ornegin turbo kesilmesi ile ilgili bir güncelleme ve kampanyadan bahsedilmiş bu kampanya nasil bişeydir arkadaslar?
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Ynt: Birkaç Soru

Merhaba,benim aracım Haziran 2010 çıkışlı,geçen hafta jant değişimi için servise gittiğimde bahsetmişlerdi güncellemeden.2,5 saat falan sürüyormuş,ben de dün yaptırdım.Forumdaki bazı arkadaşlar turbo kesilmesinin bu güncellemeden sonra düzeldiğini söylemişlerdi.Bazıları da düzelmedi demişti.Benim aracımda bu problem kalmadı.Hatta vites geçişlerinde silkeleme yapıyordu o da düzeldi.
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Merhaba,benim aracım Haziran 2010 çıkışlı,geçen hafta jant değişimi için servise gittiğimde bahsetmişlerdi güncellemeden.2,5 saat falan sürüyormuş,ben de dün yaptırdım.Forumdaki bazı arkadaşlar turbo kesilmesinin bu güncellemeden sonra düzeldiğini söylemişlerdi.Bazıları da düzelmedi demişti.Benim aracımda bu problem kalmadı.Hatta vites geçişlerinde silkeleme yapıyordu o da düzeldi.
      2.ye geçişteki silkeleme geçti mi? Bazı servisler de neden bu güncelleme yok?
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Valla odakta var.Benim aracımda şu anda sıkıntı yok..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Valla odakta var.Benim aracımda şu anda sıkıntı yok..
          odak opelmi sizi aradi yoksa internetten felanmi ogrendiniz? çünkü ben araci aldiktan beri beni beni ne arayan ne soran var ne de herhangi bir mesajla bildirim. birde araci odaktanmi almiştiniz?

Yorum

Aracımı Odaktan almıştım.Güncelleme işini ise Erhan'ın jantlarını kendi aracıma taktırdığım gün servis danışmanının söylemesi ile öğrendim.2-2,5 Saatlik bir işlemmiş.O gün yaptıramamıştım,birkaç gün sonra gidip yaptırdım.
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Anladım ben de artık o şekilde bir gidip baktiriyim istiyorum. bana hiçbir bilgi verilmedi satiş sonrasinda şunlari yaptirabilirsiniz diye. atakoyde de olur herhalde ayni günceleme saniyorum? birde nekadar bir ücret alirlar sonuçta araci oradan almadik.

Yorum

abi yetkili servisin özelliği bu zaten, hepsi Opel'e bağlı olduğu için hangisine gittiğin önemli değil. yani sen bizim müşterimiz değilsin diyemezler
                InsigniaTEAM

Yorum

Güncelleme için bir ücret alınmadı benden.Kampanyaymış
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ne zamana kadar sürüyor bu kampanya.
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

dostlar bir ses fantazisi de ben buldum eger normal bişey değilse. şimdi direksiyonu tam tur çevirdiğimiz zaman araç durdugu yerde veya hareket halinde sanki bir motor sesi geliyor yani seste bir değişme oluyor. boyle bişey varmi yoksa benmi artık bu ses olayina takmaya başladim okuduklarimdan sonra

Yorum

o gelen ses ,direksiyon hidrolik pompasından gelir.Hidrolik direksiyonlu araçların hepsinden aynı sesi duyabilirsiniz.
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

o gelen ses ,direksiyon hidrolik pompasından gelir.Hidrolik direksiyonlu araçların hepsinden aynı sesi duyabilirsiniz.
                          Teşekkür ediyorum hocam cevap için. bu ses olayini ben de kafaya takmaya başlamadan once araci dinlemeye bir son veriyorum artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            abi yetkili servisin özelliği bu zaten, hepsi Opel'e bağlı olduğu için hangisine gittiğin önemli değil. yani sen bizim müşterimiz değilsin diyemezler
                            Okadar çok kötü şey okudumki servislerle ilgili artık korkar oldum ben de servislerin tutumundan opel atakoye ilk fırsatta gidicem forum ile ilgili bilgisi var demiştiniz dimi

Yorum

Dostlar konuyu burada da gündeme getireyim istedim. alt başliklarda kaldi yazdigim yorum. da 2011 model insignialarda donanimsal ve ya teknolojik olarak bir değişiklik olacakmi bilgisi olan varmi?

Yorum

İşleniyor...
                              X