Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birkaç Soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Birkaç Soru

Buldugum bir linki sizle paylaşmak istiyorum. Sanirim ufak tefek de olsa birkaç minor değişiklik yapilicak motor ve donanim seviyesinde.

Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

2 adet renk listeden çıkacak, eğer elite donanım cosmo eşdeğeriyse, cosmo'da 19" standart olacakmış, diğer birkaç bilgi zaten daha önce söylenenlerdi, 2.0 dizelde 4x4 seçeneği, yeni döşeme felan.
      InsigniaTEAM

Yorum

bu bilgilere sizler ya da bizler ulaşabiliyoruz lakin satin alirken sordugumda neden bana gerekli bilgi verilmedi donanim değişiklikleri ile ilgili belki fikrim değişmicekti ama en azından bilgilendirmeleri gerekirdi. bu elite donanim dediğin hakkinda net bir bilgi varmi yani donanim paketleri tamamenmi değişicek dersin çagri?emission ve de yakit tüketiminde de oynamalar yapilicakmiş. yeni üretim araçlar gelicek ozaman. buda neden eldeki araçlari agustos tescil olsa bile 2011 vermediklerini gösteriyor.

Yorum

abi bize var olan opsiyonları bile söylememişlerdi ki birde yapılacak değişikliklerden bahsetmelerini ben beklemezdim
          donanım paketleri değişmeyecek, Elite donanım Vauxhall'daki ismi.
          Edition, Sport, Cosmo'ya karşılık Exclusiv, SRi, SE, Elite olarak isimlendirmiş onlar.
          InsigniaTEAM

Yorum

Yaw varya şu forumdan birkaç kişiyi alip bayiilerde part time olarak görev verseler eminimki alicilar çok daha bilgilendirilmiş ve de sorularinin cevaplarini almiş olarak gönül rahatliğiyla araclarini alabilicek durumda olurlar. En azından donanim paketi farkli değilmiş içim rahatladi.

Yorum

bakın bu çok iyi bir fikir
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Opel diğer markalar gibi 2011 leri hemen sürmez biz 2009 ekimde 2010 almaya gittik ve şok bi halde 2009 ların olduğunu öğrendik ve de 2009 aldık sonuçta aynı araba satarken 1 yaşın pek bi önemi yok 6lı cd changer da cabası haha
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

benim aracım gemideyken söylemişlerdi araçta bir iki değişiklik oldu diye...
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                    Opel diğer markalar gibi 2011 leri hemen sürmez biz 2009 ekimde 2010 almaya gittik ve şok bi halde 2009 ların olduğunu öğrendik ve de 2009 aldık sonuçta aynı araba satarken 1 yaşın pek bi önemi yok 6lı cd changer da cabası haha
                    Bizim de bir tanıdık 2009 Insignia almaya gitmiş, orda 2008 model 0 km Vectra CDTI görmüş onu Insignia'ya yakın bir fiyata verince adam onu almış
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Alan kişi için arabadan ziyade yakıt tüketimi önemliymiş demekki

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

scirocco bakmaya gittim 2011 aynı sekilde 2009 ları gördüm ve aralarında dağlar kadar fark vardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          benim aracım gemideyken söylemişlerdi araçta bir iki değişiklik oldu diye...
                          2010 modellerdemi bir değişiklik oldugunumu soylediler yoksa 2011 lerdemi değişiklik olabilir dediler acaba? aslinda opelin bu konudaki tavri diger araç firmalarinia göre bence daha uygun şimdi düşünsenize daha agustos ayindasiniz yılın yarisi yeni geçmiş araç 2010 üretimi ama adam tescil felan yapip araci pat diye 2011 yapabiliyor. yıl sonunda bir sonraki yılın modeli gelmesi mantıkende daha uygun.

Yorum

e bizde 2007 Ocak'ta 2006 model Vectra aldık ihihi
                            InsigniaTEAM

Yorum

2009 model 115 hp edition elegance 2010 model 180 hp edition elegance 2 fark var.Bir tanesi lı cd değiştirici yerine usb var diğeride solda sürücü koltuğu camının üstünde gözlük koyma kabı gibi bi yer var.
                              İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                                scirocco bakmaya gittim 2011 aynı sekilde 2009 ları gördüm ve aralarında dağlar kadar fark vardı
                                ne gibi farklar var?
                                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                                X