Selamlar forumdaşlar. merak ettiğim bir iki şey var. birincisi bu satiş sonrasi memnuniyet anketi gbi bişey yapmiyormu opel genel merkezi yada bir sorun varmi memnunmusunuz tarzinda? ikinciside araçta çıkan en son güncellemeri nasil ogrenebilirim ve hangilerinin benim aracimda oldugunu ? ornegin turbo kesilmesi ile ilgili bir güncelleme ve kampanyadan bahsedilmiş bu kampanya nasil bişeydir arkadaslar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Birkaç Soru
Collapse
X
-
Ynt: Birkaç Soru
Merhaba,benim aracım Haziran 2010 çıkışlı,geçen hafta jant değişimi için servise gittiğimde bahsetmişlerdi güncellemeden.2,5 saat falan sürüyormuş,ben de dün yaptırdım.Forumdaki bazı arkadaşlar turbo kesilmesinin bu güncellemeden sonra düzeldiğini söylemişlerdi.Bazıları da düzelmedi demişti.Benim aracımda bu problem kalmadı.Hatta vites geçişlerinde silkeleme yapıyordu o da düzeldi.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahMerhaba,benim aracım Haziran 2010 çıkışlı,geçen hafta jant değişimi için servise gittiğimde bahsetmişlerdi güncellemeden.2,5 saat falan sürüyormuş,ben de dün yaptırdım.Forumdaki bazı arkadaşlar turbo kesilmesinin bu güncellemeden sonra düzeldiğini söylemişlerdi.Bazıları da düzelmedi demişti.Benim aracımda bu problem kalmadı.Hatta vites geçişlerinde silkeleme yapıyordu o da düzeldi.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahValla odakta var.Benim aracımda şu anda sıkıntı yok..Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Aracımı Odaktan almıştım.Güncelleme işini ise Erhan'ın jantlarını kendi aracıma taktırdığım gün servis danışmanının söylemesi ile öğrendim.2-2,5 Saatlik bir işlemmiş.O gün yaptıramamıştım,birkaç gün sonra gidip yaptırdım.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Anladım ben de artık o şekilde bir gidip baktiriyim istiyorum. bana hiçbir bilgi verilmedi satiş sonrasinda şunlari yaptirabilirsiniz diye. atakoyde de olur herhalde ayni günceleme saniyorum? birde nekadar bir ücret alirlar sonuçta araci oradan almadik.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
dostlar bir ses fantazisi de ben buldum eger normal bişey değilse. şimdi direksiyonu tam tur çevirdiğimiz zaman araç durdugu yerde veya hareket halinde sanki bir motor sesi geliyor yani seste bir değişme oluyor. boyle bişey varmi yoksa benmi artık bu ses olayina takmaya başladim okuduklarimdan sonraInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Seyyaho gelen ses ,direksiyon hidrolik pompasından gelir.Hidrolik direksiyonlu araçların hepsinden aynı sesi duyabilirsiniz.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriabi yetkili servisin özelliği bu zaten, hepsi Opel'e bağlı olduğu için hangisine gittiğin önemli değil. yani sen bizim müşterimiz değilsin diyemezlerInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Dostlar konuyu burada da gündeme getireyim istedim. alt başliklarda kaldi yazdigim yorum. da 2011 model insignialarda donanimsal ve ya teknolojik olarak bir değişiklik olacakmi bilgisi olan varmi?Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum