Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar lütfen yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arkadaşlar lütfen yardım

Benim aracım daha önceki 115 bg olan insignia idi bide elegans paket falan yoktu.değiştirdim onu
    şimdi 180 bg olanı aldım elegans paketi var benim sorunum aracı çalıştırken kontaktan hemen sonra
    el freni indirdiğimizdeki gibi bi ses veriyor.aracın arkasından geliyor
    daha önceki passat olan aracımdada bu elektronik el freni
    vardı fakat onda öyle bi sorun yoktu.acaba tek bendemi oluyor.bilgisi varsa paylaşırsa sevinirim.herkese
    kazasız belasız günler dilerim

Ynt: arkadaşlar lütfen yardım

Selamlar;

welcome

Birde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
    http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0

Bahsetmiş olduğunuz ses özellikle sabahları kendini daha belirgin hale getiriyor korkulacak bir ses değil sonuçta hidrolik bir mekanizma ve mekanik aksam birlikte çalışıyor .

Benim aracımdada çıkıyor bu arada genelde sabahları duyuyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende de ara sıra oluyor umarım Fatih abinin dediği gibi korkulacak bir ses değildir.
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Evet aynı ses bende de var. Çok önemsemedim. Önemli bişey olsa sanırım şimdiye kadar bişeyler olurdu.
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bir de el freni indikten sonra hareket ederken buz çözülmüşcesine bir ses geliyor el freni takılı mı kalıyor nedir?
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bende de oluyo aynı ses debriyaja basınca sanki el frenini boşalmak için hazırlanıyomuş gibi. beni rahasız etmedi valla..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykut
              bende de oluyo aynı ses debriyaja basınca sanki el frenini boşalmak için hazırlanıyomuş gibi. beni rahasız etmedi valla..
              Dediğiniz doğru Hillholder Debriyajı kontrol ediyor ve frenleri hazırlıyor.

Yorum

aynı olay herkes de olduğu gibi bende de var kronik olmalı heralde
                [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

VDT gözükmüyorsun hayırdır tatildemiydin ?

Yorum

bu bir sorun değil galiba tüm araçlarda oluyo.
                    Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

ya ses ses dediniz ben de bir dinledim ben de kıllanmaya başladim bu bahsedilen ses motor sogukken kontagı çevirdiğinizde ilk çalişirken çıkardigi sesmi çok çok kısa bir süre salise kadar. sanki oyle bir ses ben de duydum metal sesi gibi enteresan bir ses tabi standart bir sesi oyle sanmişta olabilirim
                      Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
                        ya ses ses dediniz ben de bir dinledim ben de kıllanmaya başladim bu bahsedilen ses motor sogukken kontagı çevirdiğinizde ilk çalişirken çıkardigi sesmi çok çok kısa bir süre salise kadar. sanki oyle bir ses ben de duydum metal sesi gibi enteresan bir ses
                        Sizin bahsettiğiniz ses değil araç çalıştıktan sonra veya araç çalışmıyor iken arka frenlerden gelen ses ten bahsediyoruz korkmayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Orjinal yazı sahibi: Pamperos
                          ya ses ses dediniz ben de bir dinledim ben de kıllanmaya başladim bu bahsedilen ses motor sogukken kontagı çevirdiğinizde ilk çalişirken çıkardigi sesmi çok çok kısa bir süre salise kadar. sanki oyle bir ses ben de duydum metal sesi gibi enteresan bir ses

Sizin bahsettiğiniz ses değil araç çalıştıktan sonra veya araç çalışmıyor iken arka frenlerden gelen ses ten bahsediyoruz korkmayın

peki benim bahsettiğim tarzda bir ses olayi varmi

Yorum

Metal Ses kapanırken bir kaç araçta çıkmıştı onlarda kendi kendine düzeldi bir sorun yaşanmadı birde sizin bahsetmiş olduğunuz sesi dinlemek lazım bir sorun olduğunu düşündüğünüz bir ses ise servise dinletin bakalım onlar ne diyecek

Yorum

hangi servise Atakoye giderim herhalde artık da şimdi belki de normal bir sestir forumdaki ses çıkma konularindaki hararete kapilip oyle sanmiş olabilirim.çünkü o anda değilde şimdi düşününce "yaw oyle bir ses varmiydi sanki" diye aklıma geliyor. daha bi dikkatli dinlicem akşam çaliştirmada

Yorum

İşleniyor...
                              X