Arkadaşlar dün öğleden sonra aracımı yıkattırıp evimin önüne park yapmıştım sabah hava -6 gibi aracımı çalıştırıp gaza yüklendiğimde araba gitmedi disklerin donmuş olduğunu farkettim ılık su döktüm dislere ama pek fayda etmedi bende gaza yüklenmek zorunda kaldım frenlere veya disklere zarar vermiş olabilir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aracın donması
Collapse
X
-
Ynt: aracın donması
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14Arkadaşlar dün öğleden sonra aracımı yıkattırıp evimin önüne park yapmıştım sabah hava -6 gibi aracımı çalıştırıp gaza yüklendiğimde araba gitmedi disklerin donmuş olduğunu farkettim ılık su döktüm dislere ama pek fayda etmedi bende gaza yüklenmek zorunda kaldım frenlere veya disklere zarar vermiş olabilir mi?
ilginç bi durum, geçmiş olsun, herhangibir zarar verdiğinizi düşünmüyorum...
-
bencede disklere herhangi bir zararı olmaz.ama donması ilginç benim yaşadığım yerde hemen her gün - değerlerde olur sıcaklı ama böyle bir durumla hiç karşılaşadım.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
aslında böyle havalarda aracın el frenini çekmemek gerek geçen günlerde aracım kapalı garajda olduğu halde el frenini indirdim kalkarken tak diye bir ses geldi yani yapışmıştı ama bi sıkıntı olmadı sizdede olucağını düşünmüyorum...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblaslında böyle havalarda aracın el frenini çekmemek gerek geçen günlerde aracım kapalı garajda olduğu halde el frenini indirdim kalkarken tak diye bir ses geldi yani yapışmıştı ama bi sıkıntı olmadı sizdede olucağını düşünmüyorum...Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14Orjinal yazı sahibi: kdristnblaslında böyle havalarda aracın el frenini çekmemek gerek geçen günlerde aracım kapalı garajda olduğu halde el frenini indirdim kalkarken tak diye bir ses geldi yani yapışmıştı ama bi sıkıntı olmadı sizdede olucağını düşünmüyorum...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Donmuş disklere sıcak su dökmek iyi olmaz ama siz ılık su dökmüşsünüz o kadardan da bir şey olmaz.Dua edin kapılarınız da yapışmamış .2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Gaza ne kadar yüklendiniz ve frenler ne kadar mukavemet gösterdi bunlar sorunuzun cevabı için çok önemli.
Frenler basit bir hareketle açılmışsa problem yoktur.Geçmiş olsun...
İyi ki konu başlığındaki gibi aracınız değil de sadece frenler donmuş. ihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozseGaza ne kadar yüklendiniz ve frenler ne kadar mukavemet gösterdi bunlar sorunuzun cevabı için çok önemli.
İyi ki konu başlığındaki gibi aracınız değil de sadece frenler donmuş. ihihiOpel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14Orjinal yazı sahibi: tozseGaza ne kadar yüklendiniz ve frenler ne kadar mukavemet gösterdi bunlar sorunuzun cevabı için çok önemli.
İyi ki konu başlığındaki gibi aracınız değil de sadece frenler donmuş. ihihi
Ancak diskin gösterdiği mukavemeti siz hissetmiş olmalısınız, yani o durumu yaşamadan yardımcı olmak bence zor.
Yorum
Yorum