dün öyle bir şey yaptımki tam bir şaşkınlık örneği anifirizli cam suyu alacagıma antifiriz aldım ve silecek suyu kutusuna boşaltım camları yıkamak için çalıştırdıgımda cam bi tuhaf oldu tavan bagaj kapagına kadar heryer antifiriz bir gün öyle bekledi fark ettigimde hortumla su tutarak temizlemeye calıştım sizce kaporaya bir zararı olmuşmudur kutudan nasıl boşaltabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
iyi geceler arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: iyi geceler arkadaşlar
Bence direk bi hortum sokun su koyma yerine bi 5-10 dakika açık kalsın bi sıkıntı olmaz iyi geceler...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBir Hortum dışarı çekebilirsin yada içine bolca su koy içindekiler dışarı çıkana kadar su basBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
bence vermez hidrolik yağ olsaydı şansın olmazdı ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum