Duyuru

Collapse
No announcement yet.

güc kesintisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: güc kesintisi

Silindirlere reset nasıl atılıyor acaba,bende de var silkeleme.Geçen de silindir arızası verdi araç,1 ve 3. silindirlerde...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
      Silindirlere reset nasıl atılıyor acaba,bende de var silkeleme.Geçen de silindir arızası verdi araç,1 ve 3. silindirlerde...
      1 ve 3 silindirin arızalandığını araçmı söyledi yoksa test mi yaptınız silinidrlere

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: tornado
        1 ve 3 silindirin arızalandığını araçmı söyledi yoksa test mi yaptınız silinidrlere
        Fatih abi,araç silkeledi,servise götürün filan yazdı.Bende opcom var bağlaım,P300 -P301 hatalarını verdi.Stop edip çalıştırınca düzeldi,benim sorun Delphi marka bobinden çıktı,aracımın GM Delphi yazan orjinal bobinini taktım sorun da kalmadı,silekelme de... Bir de bana seviste orjinal dediler Delphi bobin için ama orjinali GM Delphi.Birisi 140 TL ,orjinali 240 TL ,ustalara da sordum bu fiyat farkı neden diye ama aynı bobin dediler...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
        X