Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 otomatik 195HP dizel insigniaya 4x4 mümkünmüdür?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 otomatik 195HP dizel insigniaya 4x4 mümkünmüdür?

Bu 195 hp nin performans verileri zaten mevcut 180 hp 1.6 t ile çok yakın.. kaldı ki bu yeni 1.6 motor düşük devirlerde çok daha yüksek torka sahip olacak ..yeni motorun "zorlanması" neredeyse imkansız, ki şanzımanda da iyileştirme yapmaları da kuvvetle muhtemel.... Bence siz m paket olmasa bile 320 d düşünün yada yeni 1.6 SIDI motorlu insigniayı bekleyin..
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Ben soyle bisey soyliyim ikinci elde 45 milyara bile alinabilen bi arabaya ben asla 130-140 milyar vermem yemisim donanimini ve motorunu(opc haric).bence o fiyatlara 3.20d alinabilir hem daha az yakar hem daha performansli vede sonucta premium bi marka.insignia ne kadarda guzel bi arabada olsa sonucta opel orta sinif bi arac ve orta sinif bi araca okadar para vermek cok mantikli gelmiyo bana audi,bmw,mercedes almak varken
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bencede o paralara ne arabalar alırsınız ayrıca 1.6 arabayı kaldırıyor merak etmeyin hemde çok sağlam. 195 den çok fazla bi beklentiniz olmasın sonuçta dizel ben dizel arabaları performans arabası olarak görmem benzinli arabaylada kıyaslamam. boşuna okadar para verirsiniz o araca.
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

140 milyar ??? ikinci eli 45 milyara alınabilen???? Tipik bir ikinci el değer kaybı efsanesi Ben 1.6 T cosmo aracımı 61.750 ye almıştım 2011 ocakta...şu anda aracım çizik olmasına rağmen 56 bine isteyen var aracımı..ama çok seviyoruz kendilerini ve vazgeçemiyoruz orası ayrı aynı dönemde editionlar 52-53 bine gidiyordu şimdi 46-48 bandında...... eğer ikinci eli 45 bine alınabilen derken 1.6 t insigniayı, 140 bin derken yeni 1.6 SIDI insigniayı kastediyorsanız, ikisinde de yanılgılarınız olması kuvvetle muhtemel benden söylemesi İnsigniada ikinci elde hüsran yaşayanların hemen hemen tamamı, aracını 2009 yılında alıp 2010 ve sonrasında elden çıkaranlar.
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İkinci eli 45e ve hatta daha ucuza alinanlar edition 1.6turbo ve 1.6atmosferikler 140 milyara sifir alinan ise dolu 2.0 biturbo dizeller. Yazdigim seylerde bunu kastetmistim motor ve donanimi farkli olabilir ama insignia mi insignia demek istedigim buydu.ayrica insignianin ikinci elde deger kaybetmedigini soylemeyin lutfen komik olur

arkadasim 1 sene kullandigi 25bin km yaptigi 2011 corollasini sifira aldigi fiyatin 2 milyar altina satti ve araba kazaliydi,diger bi arkadasim 2011 1.6 dizel bos paket aldigi jettasini 1 sene kullanip aldigi fiyattan 1 milyar pahaliya satti.sciroccolar ilk ciktigi zamanlar 40 kusurlu milyarlara sifiri alinabiliyodu suan o fiyatlara ikinci elleri bile nadir var.peki benim 58.250 milyara aldigim bos insignia 1.4e 6ay sonra 10bin kmde bayiye goturup satsam kac para eder diye sorudgumda bayinin bana 48 milyar fiyat verdi disarda satsan en fazla 50 ye satarsin dedi. Ki suan benim arabanin sifir bile 57 milyara filan alinabiliyo.ki bu 1.4lerde boyle 1.6larin piyasasi cok daha kotu
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ben insignia hayranıyım 40 milyara 2. eli satılsa bile zevk meselesi 200milyar veren bile var ve kötü bi araba dğeil her ne kadar bmwnin piyasası mercedesin piyasası daha yüksek olsa bile insignia benim için bambaşka o yüzden insignia aldırmak istiyorum ve değersiz bir araba değil bakarsanız ilan açıklamalarına 40binlik araçlar ya 2008 model ya lpg li yada değişeni hasarı var zaten çoğu 1.6T olduğu için 50 60 bin normal sıfırı 70 80 bin arası aracın bence kötü bi değer değil sahibinden de 1 2 tane v6 2.8 4x4 cosmo var oda 2008 2009 kasa. 2013 e giriyoruz arabalar artık 4 5 yaşına girmiş bence o fiyat iyi bile
              [img width=600]http://n1307.hizliresim.com/1c/w/qvjsf.jpg[/img]

Opel Astra G 1.6 Classic

Yorum

İşleniyor...
              X