Bir arkadaşımda insignia edition elegance paket.Anahtardan kitleyince aynalarıda kapatmanın bir yöntemi varmı,Normalde içerden kapanıyor.Tech 2 ile bu özelliği açmak mümkünmü?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 1.4 edition elegance anahtardan aynaları katlama
Collapse
X
-
Ynt: insignia 1.4 edition elegance anahtardan aynaları katlama
izmirde ben aracıma yaptırdım surtaş da gültekin usta taktı camlar sunroof ve aynalar otomatik kapanıyor ama araç captiva . insiniayada olur büyük ihtimalDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RevoSağ aynanın geri vitese takılınca eğilmesini sağlayabilirmiyiz peki?İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket
Yorum
-
Fiesta'da bile aynalar anahtardan kapanıyorken, insignia'ya konmaması çok kötü olmuş. Keşke 1.4'ler için de yeni stilin paketin üstünde cosmo tarzı bir paket olsaydı, 1-2 fazla verseydikte bu tür ayrıntılar mevcut olsaydı.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
yurtdışında 1.4 lerin cosmo donanımlı olanları var sanırım. video falan izlerken görmüştüm. sanırım türkiyeye gelmiyor2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bkmOrjinal yazı sahibi: RevoSağ aynanın geri vitese takılınca eğilmesini sağlayabilirmiyiz peki?
Yorum
-
izmiri bilemiyorum ama istanbul opel gerçekte yaptırmıştım 6-7 ay kadar önce. anahtar üzerinden kapıları kitlediğimizde aynalarda kapanıyor.
önceleri yola çıktığımızda sürüş esnasında kapıları içeriden kilitlediğimizde aynaları da kapatıyordu, sonra takılan aparatta bir düzeltme yaptılar, düzeldi. şuanda normal çalışıyor.2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozangnyizmiri bilemiyorum ama istanbul opel gerçekte yaptırmıştım 6-7 ay kadar önce. anahtar üzerinden kapıları kitlediğimizde aynalarda kapanıyor.
önceleri yola çıktığımızda sürüş esnasında kapıları içeriden kilitlediğimizde aynaları da kapatıyordu, sonra takılan aparatta bir düzeltme yaptılar, düzeldi. şuanda normal çalışıyor.(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
Yorum