Duyuru

Collapse
No announcement yet.

STABİLİTRAK UYARISI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: STABİLİTRAK UYARISI

Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14
    bugün servisteydim Start stop problemi için gitmiştim stabilitrak uyarısını da araç beynine kaydetmiş servis elemanı bilgisayarada onu gösterdi bana bunun nedeninide yarım debriyaj yapmak olarak söyledi bağlantısını anlamadım ama sinyal dalgaları,sensörler vs. baya bağlantıdan bahsetti şöyleki yarım debriyaj ve aragaz ikilisi vectra lardan kalma sıkıntısıymış opelin
    benim son bir aydır bu sorun var gecenlerde hata yolda kalmıstım.dün ve bu gun tekrar aynı sorun yasadım rapada araba cıkmıyor bu sabah mileet baan selktür yapıyorlardı bende dürtlülerimi yaktım bites birle rapayı cıktım kafayı yıyecektım gaza yökleniyorsun gaz yemıyor araba bayılıyor.bu arazayı verınce start stopta calısmıyor o an.gazı kölküyorum araba gıtmıyor ayagımı gazda cekınce araba bırden kendı kendıne gaz yiyor ödüm koptu bu gün is yerine gidene kadar. araba dengeyı kayıp eti yol tutsu falan degisti kendı kendıne gaz yiyordu gercekten cok korktum fırene basınca gaz yiyordu araba is yerınde bıraktım arabayı yarın bu sekılde servıse gıtmez tarfıge girmeyi korkuyorum..gecen haftada buyle yapmıstı servisi aradım yardım merkezını arayın cekiciyle servise getirsinler dedi.sonrada kendı kendıne düzeldi son iki gündür yine ayni sorunu verıyor.sabah bakım olmasa mecburen cekicıyle servise götürcem ama insignia yi cekiciden östüne görünmesini isetmiyorum
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

merhabalar,
      aracım astra j 1.6 turbo stebiltrak arızası bende de başladı ozellikle vites geçişlerinde titremeler oluyor sanki geçmek ile geçmemek arasında kararsız kalıyor gibi ve çekişten düşüyor.tam olarak bunun nedenini bilen ve sorunu çözmüş bir arkadaşımız var ise sorun ile ilgili bizi aydınlatırsa cok sevinirim.cunku kontağı açıp kapatınca düzeliyor sorun.hafta da bir olmaya başladı ve can sıkmaya başladı artık.

teşekkürler.

Yorum

welcome

Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bazen bende sabah evden çıkarken geri viteste direksyonu kırdığımda bu hatayı alıyorum. Ama özellikle de sabah saatlerin. Bu sanırım hava koşulları (soğuk) ile ilgili olabilir. Neden özellikle anaryada ve direksiyon kırıldığında olduğuna bir anlam veremedim.
          İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Muhtemelen sensör kablolarınzda bır kopukluk veya temassızlık var, bende de vardı aynı hata, sensör kabloları değişinde düzeldi
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Hepinize iyi akşamlar. Benim aslan parçası bir süredir şu stabilitrak uyarısı çerçevesinde esp ve abs ışıklarını yakarak can sıkıyordu. Kastamonu'da bir servise hata kodunu okutunca sağ tekerleğe bağlı abs sensörünü okuyan kabloda sıkıntı olduğunu söylemişti. 19-20 aralıkta Ankarada Orman Genel Müdürlüğündeki eğitimin ardından dönüş yolunda kar fırtınasına yakalandığımızdan tekerlek ile davlumbaz arasına dolan kar birikintisi ile bu kablo demeti sizlere ömür oldu (eskiden kontağı aç kapa yapınca uyarı sönüyordu, şimdi feriştahı gelse nafile, sönmüyor). Bu kabloyu almak farz oldu da sormak istediğim daha önceden başına gelen/tecrübesi olanlar aşağıda linkini vereceğim kablo sistemi doğru parçamı dır?

http://urun.n11.com/oem-yedek-parca/...-gm-P130849033

birde şu esnek sürüç hariç ne demek? Memur adamız, aslında özel servis getirtebilir ama tek kalemde ödeme olacağından ben ise mümkünse kredi kartına 3-5 taksit olsun, ufak ufak ödeyeyim niyetinde olarak kendim almak stiyorum. Saygılarla....

Yorum

Esnek sürüşten kasıt Flexride opsiyonu. Sizin aracınızda flexride yoksa bu parça uyumlu sanırım. Servisi arayıp parça numarasını öğrenip bu şekilde dışarıdan sipariş verebilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                X