yıgıt kardesım çok dogru soyluyor araba 15 20 km gıttıgınde sarj kendını topluyor star stor çalışmaya baslıyor
start stopun nasıl calıstıgını unutum ben 3 aydan fazladır calısmıyor benım.araca 2 gün yatı kapıda o günden sonra calısmadı 15-20 km gittimi akü sarzı kendını toparladımı calısmaya baslıyor diyorsunuz ben 4 kere gölcüge gitim geldım bıle calısmadı sehir ici 50 km gitgim gün oluyor yıne calsmıyor satar stopu ben unutum nasıl calıstgını en son 3 ay önce servise götürmüstüm calstırdılar bir hafta sorunsuz calıstı ondan sonra eski tas eski hamam oldu 15.000 bakımım geldı yarın servise götrcem akü degistirmneyı isteyecem yada strat stopu kople süktürcem
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
bazen kuçük araba kullanıyoruz araba bır ıkı gun yatınca star stop çalışmıyor 10 15 km yapınca aku şarjı tam oluyor o zaman devreye gırıyorBu arabalar tamamen elektronık oldugu için durdugu yerdede bazı aksamları akuyu kullanıyor dolayısıyleaku bır kac gun çalışmadıgı zaman zayıflıyor star stop gucunude akuden alıyor
yıgıt kardesım çok dogru soyluyor araba 15 20 km gıttıgınde sarj kendını topluyor star stor çalışmaya baslıyor
start stopun nasıl calıstıgını unutum ben 3 aydan fazladır calısmıyor benım.araca 2 gün yatı kapıda o günden sonra calısmadı 15-20 km gittimi akü sarzı kendını toparladımı calısmaya baslıyor diyorsunuz ben 4 kere gölcüge gitim geldım bıle calısmadı sehir ici 50 km gitgim gün oluyor yıne calsmıyor satar stopu ben unutum nasıl calıstgını en son 3 ay önce servise götürmüstüm calstırdılar bir hafta sorunsuz calıstı ondan sonra eski tas eski hamam oldu 15.000 bakımım geldı yarın servise götrcem akü degistirmneyı isteyecem yada strat stopu kople süktürcem
Abi senin arabada ses sistemi oldugu icin akuye daha fazla yukleniyo haliyle akunun sarji azaliyo ondan oturu calismiyo olabilir daha guclu aku yada 2. Bi aku takma sansimiz var mi araca?
kim nederse desin opel bu sistemi yapamamış birşeyler eksik. araba 1 gün yattımı bidaha uzun haftalar çalışmıyor. şansına çalışırsa arada birgün çalışıyor ondan sonra yine yok.işin garibi kendi yaptıkları sistemin sorununu bulamıyorla ilginç. clionunki bile çatır çatır çalışıyor. utanıyorum arkadaşlar sorduğunda açıklama yapmaya. kem küm cart curt edip kalıyoruz. daha 6 aylık araba.sırf bu yüzden satıcam bu aracı. zaten şu aralar hızlanmasıda hoşuma gitmiyo. sanırım benim içinde aşk 3 harf olacak biraz maddiyatı düzelteyimde
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
ses sistemiyle ilgisi yok yigit ses sistemi yapamdan öncede aynı sorun vardı iki kere servise gitmistim.ses sitemini yaptıktan sonrada üc kere gitim sorun hala devam edıyor.
ayrıca arabada orjinal 7 hoparlör var ben araka kapıların iptal edip araka panzota iki hoparlör ekledım sonuc 7 hoparlörler takılı.BASS yok BASS fazla enerji ceker hoparlörler enerji cekmez.
tesatı yaptgımda tesaatcı abi tesisatan banane bula bılr servıs dedi ilkin start stopunu yap sonra tesisatı kuralım dedi.gerek yok dedım tesisat yapamdan öncede start stop calsmıyordu..5 kere iki farklı servise gitim kimse tesisatndır diye bisey demedıler bana...
ilk gitgim servis cüzmedıler izmire ytazı yazıp onların vercegi cevaba göre harket edecegız seni arayacagız dedıler 5-6 ay oldu hala araycaklar beni 1 ay önce ben aradım bi haber yokmu dedım yok dedıler arayacagız seni dediler 5 ayı gectı 5 ayda bır arzayı bulmıyorlar tabkı o servise bı daha ayak basmadım saglık olsun ne dıyelım basa gelen cekılir yigidim
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Ynt: start stop sistemi çalışmayan arkadaşlar
stean arakadasım
aynen katlıyorum size.fazla olmsuz bisey yazmak istemiyoruz yazdıkca ikinci el etkilıyor yazdıkca ikinci el fiyatları düsüyor.bende degistrcektım ww cc 1,4 alacaktım son anda insignia makyajlı 1,6 dizel gelecekmis bende simdilik askıya aldım arabaya diyecek yok rüzgar sesi ve sıtart stop sorunu harici.yarın servise bakıma götürcem ama pek umutlu degilim 5 kere götürdum calıstırıyorlar ama araba 1-2 gun kapıda yatımı calısmıyor akü sarz dıyorlar ama 1500 km yol yaptım yıne calısmadı.
yarın gece allah kısmet ederse melkete gidecem 3500 km falan yapacam simdiden o rüzgar sesini düsünüyor cok rüzgar sesi veriyor iceri.
Yorum