Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start stop sistemi çalışmayan arkadaşlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: start stop sistemi çalışmayan arkadaşlar

az önce 20 km yol gittim geldim hiç devreye girmedi start stop...3 gün yattı kapıda bi alakası olabilirmi acaba?

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

mayıs 2012 1.4 insignia
      arkadaşlar bizimde araç 4 defadır start stop yüzünden servise gidiyor. her seferinde 3- 5 gün çalışıp sonra duruyor. kısa mesafe diyorlar ama 13 km'ye de kısa diyorlarsa şehir içi için ben hiç bişey anlamıyorum akü kendini şarj etmiyormuş. ne kadar saçma ozaman akü git gel bitsin araç bi süre sonra normal kontağıda çevirmesin. ben akünün kendini şarj etmemesi olayına tamamen karşıyım. bide tamam 2 gün çalışmadı 3 gün şarj olsunda çalışsın bari. durdumu bidaha çalışmıyor meret istediğin kadar uzun yol yap. kaç defa akü kutup başlarını çözüp yeni yazılım yükledilersede para etmedi. Sorunu çözen olursa mail atsın lütfen yada toplu dava açalım adamlara.

Yorum

welcome

Kedinizde Tanışma Bölümünde tanıtırmısınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Nefret ediyorum bu start stop sisteminden araca her bindiğimde kapatıyorum..
          Keşke benimkide çalışmasaydı
          2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
            Nefret ediyorum bu start stop sisteminden araca her bindiğimde kapatıyorum..
            Keşke benimkide çalışmasaydı
            öyle yada böyle sanırım start stop herkesin sıkıntısı galiba
            Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

start stop sistemini her binmede kendimizmi kapatma zorundayız kullanmak istemiyorsak ?
              deneme sürüşünde arabayı arkadaşa vermek için park ettim araba stop etti kapıyı açtığım zaman araç kendi kendine çalıştı anlam veremedim sordum neden çalıştı diye kontağı kapatmadan indiğim için çalıştığını söyledi gülesim geldi araya laf karıştı soramadım bi dahada bunun için sesli uyarı olması gerekmezmi?

Yorum

araç ilk çalışırken , farların şov yapmasını kapattım şidi sorun yok i ondan önce bendede bazen çalışmıyordu.
                2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

benim demek istedğim herkes büyük şehirde kullanmıyor aracı ilçelerde start stop gerekli değil diye düşünüyorum
                  kullandığı zmanda ayrı bi aküden alıyo sanırım enerjiyi o aküyü bitirip değiştirmek bence start stopta yaptığı ekonomiyi boşa götürür gibi geliyo
                  mesela çamaşır makinasına kireç çözücü kullanıyosunuz diyelim 1 sene kullandınız makina kireçlenmedi atıyorum 500 lira harcadınız kireç çözücüye
                  diğer kireç çözücü kullanmayan ise 1 sene sonunda kazanı değiştirdi masraf 250 tl
                  daha arabayı teslim almadım tam olarak bilmiyorum ama hangi sistemle çalıştığını

Yorum

ayrı bir akü yok bunun için. start stopun çalışması için bazı şartlar gerekiyor. akü şarjı düşünce çalışmıyor. start stop sadece yakıt için değil egsoz gazları salınımını azaltmak için. birde şöyle birşey var. millet start stopu kapatıyor sonra şehir içinde teknik verilere göre daha çok yakıyor diyor. start stopun katkısını sallamıyor. alırken start stop olsun diyoruz kullanmaya geldimi kullanmıyoruz boşa para
                    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

1.4lerin aküsü 1.6ların boyut olarak nerdeyse iki katı. daha farklı ve güçlü bi aküymüş tabi fiyatıda öyle
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

arkadaslar bende de çalışmıyor du bazen ama ben bendekı sorunu buldum zaten bunu servıste soyledi şöyle ki bendekı ve calışmayanlrın coğu akunun şarj durumuyla ılgılı araba bı kaç gun yatsın şarjı azalıyor çalışmıyor ama hergun kilometre yap gayet guzel çalışıyor anlayacagınız akunun şarjı ıle ılgılı
                        ahmet

Yorum

sürekli çalışıp kapanıyor. dur kalkalarda marşa basıp çalışıp stop ediyor. peki bu şekilde aslında daha fazla yakmaz mı ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.er
                            arkadaslar bende de çalışmıyor du bazen ama ben bendekı sorunu buldum zaten bunu servıste soyledi şöyle ki bendekı ve calışmayanlrın coğu akunun şarj durumuyla ılgılı araba bı kaç gun yatsın şarjı azalıyor çalışmıyor ama hergun kilometre yap gayet guzel çalışıyor anlayacagınız akunun şarjı ıle ılgılı
                            Evet abi kesinlikle boyle ben arabayi alali 16 ay falan oldu hic bi sorun yok surekli calisiyodu start-stop ama araci hep kullaniyodum gecenlerde 1 hafta yatti araba sonra ilk kullanisimda bi 15-20 km calismadi aku kendini sarj etti sonra yine sikintisiz sekilde calismaya basladi yani start-stopta bi sikinti yok sadece bunun calisma prensibi boyle bunu bilip ona gore sorunlu yada calismiyo demek lazim hemen arabayi suclamamak lazim
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

yıgıt kardesım çok dogru soyluyor araba 15 20 km gıttıgınde sarj kendını topluyor star stor çalışmaya baslıyor
                              ahmet

Yorum

vedat bey ben pek anlayamadım nasıl yanı
                                ahmet

Yorum

İşleniyor...
                                X