Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araba alttan su alıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araba alttan su alıyor

Merhaba arkadaşlar, 45bin bakımı icin arabayı servise bırakmıştım,ilgili bir de konu açmıştım takip edenler bilirler,aracımı sol ön sol arka paspasları ve altları ıslak vaziyette teslim almıştım,daha sonra şikayet üzerine kurutup teslim etmişlerdi, daha sonra paspasların altı paspaslar stepnenin altı hep su oldu yine ıslandı, araçta lpg var ama uzun zamandır var servise girmeden önce böyle bi sorun yoktu neden olmuş olabilir ? dknow
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: Araba alttan su alıyor

klima tahliye borun tıkanmıştır muhtemelen.yada ön kaputun cam ile arasında kalan boşluklu kısımdan giren suyu tahliye etmeye yarayan bir delik olacak orası yaprak v.s ile tıkanmıştı ve o su bir yolunu bulup aracın içine akıyordur
    bu söylediklerim eksi aracım olan passatımda başıma gelmişti ordan biliyorum.açıkcası sizin sorununuz aynı mı tam emin değilim .ama olabilir.
    eğer su sadece yağmur yağdıktan sonra oluyorsa kaputun oraya bakın yoksa klima tahliyesi olabilir.
    tabi bizim araçların klima tahliyesi tam nerde bilmiyorum.bagajın ıslanması konusunda bir fikrim yok benim bagaj jkuru kalıyordu.belki oda tüp gaz boşaltırken terleme yaptığı için olabilir.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Aynı sıkıntı bizim Vectra C aracımızın başına gelmişti, sağolsunlar Opis'te hemen tanıyı doğru koydular, sıktıntı aracın gider borularının tıkanıp soyun araç içine girmesine neden oluyordu, gider yerleri tenizlendikten sonra hiç bir sıkıntı kalmıyor, geçmiş olsun...

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

kaputun açın lpg montajı için delinen yerin tapası düşmüş olabilir aynı durum daha onceden banada olmuştu
        2015 leon fr

Yorum

servis aracın arka tamponla far arasındaki boşluktan su aldıgını söylüyor, orda bi acık varmış sözde kapatmışlar araba hala su alıyor, garantisi de bitti, kurutmak icin 700 tl istiyolar, 2009 model arabada böyle bişey olması normal değil, ne yapıcam bilmiyorum..
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Benim arkadasin 2011 model jettasindada ayni sorun vardi arka paspaslar su aliyodu nedenini unuttum sorarim gorusunce ama bu tarz seyler olabiliyor sikmayin caninizi
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
            X