1 hafta önce aracımdan sesler gelmeye başladı çukurlara tümseklere vurduğumda araba sanki jant üzerinde gidiyormuş gibi şiddetli ses ve vuruntu yapmaya başladı amortisörlerin patlak olduğundan şüpheleniyorum amortisörlerin patlak olduğu nasıl anlaşılır ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
patlak amortisör nasıl anlaşılır ?
Collapse
X
-
Ynt: patlak amortisör nasıl anlaşılır ?
Patlak amortisörün olduğu taraf yumuşacık beşik gibi aşağı yukarı çok rahat bir şekilde 0ynama yapar.Üzerinden bastırarak bunu test edebilirsiniz ama sağlam amortisör çok fazla salınım yapmaz hemen durma eğilimindedir sallayınca.Ayrıca sizin sorununuz Amortisör takozlarındanda kaynaklı olabilir.Bir tamirciye göstermenizde fayda olabilir.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
araçta salınım sıfır denecek kadar az elle bastırıp yaylandırmaya çalıştım hiç yaylanmadı araba sonra kapı eşiğine basarakta denedim çok az bi yaylanma oldu araçta amortisör takozları nerde bulunur bilginiz varmı ?
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Patlak amortisörün olduğu taraf yumuşacık beşik gibi aşağı yukarı çok rahat bir şekilde 0ynama yapar.Üzerinden bastırarak bunu test edebilirsiniz ama sağlam amortisör çok fazla salınım yapmaz hemen durma eğilimindedir sallayınca.Ayrıca sizin sorununuz Amortisör takozlarındanda kaynaklı olabilir.Bir tamirciye göstermenizde fayda olabilir.2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: armblynaraçta salınım sıfır denecek kadar az elle bastırıp yaylandırmaya çalıştım hiç yaylanmadı araba sonra kapı eşiğine basarakta denedim çok az bi yaylanma oldu araçta amortisör takozları nerde bulunur bilginiz varmı ?
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Patlak amortisörün olduğu taraf yumuşacık beşik gibi aşağı yukarı çok rahat bir şekilde 0ynama yapar.Üzerinden bastırarak bunu test edebilirsiniz ama sağlam amortisör çok fazla salınım yapmaz hemen durma eğilimindedir sallayınca.Ayrıca sizin sorununuz Amortisör takozlarındanda kaynaklı olabilir.Bir tamirciye göstermenizde fayda olabilir.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
peki ses yapıymu yukarı d0gru kalkerken?_Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: armblynBizim arabaların amortisörler gazlımı yoksa yağlı amortisörlermi bilen varmı ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: armblynBizim arabaların amortisörler gazlımı yoksa yağlı amortisörlermi bilen varmı ?2010 1.6 T edition elegance
Yorum
Yorum