Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Supap Ayarı Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Supap Ayarı Hakkında

Arkadaşlar,cumartesi günü aracımı nasip olursa buradaki Opel özel servisine götürüp supaplarına baktıracağım.Aracı aldığım arkadaş bakımlarını düzenli yaptırmakla beraber lpgli olan aracımın supaplarına baktırmamış. Benim de içim rahat değil dknow ,aracım 28.000 km lpg ile kullanılmış.Şu an 36.000 km'de. Artık şansımıza ,ne olacak göreceğiz.Supap ayarı bizim araçlarda otomatik değilmiş sanırım,bu doğru mudur? Supaplarım bozulduysa değiştirteceğim,iyi ise de supap ayarı yaptıracağım.Supap ayarını yetkili servisler bakım zamanlarında yapıyor mu acaba? Sevgiler...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Ynt: İnsignia Supap Ayarı Hakkında

Yok mu yardımcı olacak arkadaş?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bildiğim kadarıyla sübaplar Çelik olmadığından sorun çıkarıyor. Eğer değişim gerekirse Çelik yaptırmanız sağlamlığı artıracaktır diye biliyorum. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları gelecektir. Benim aracım lpg'li değil

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Bildiğim kadarıyla sübaplar Çelik olmadığından sorun çıkarıyor. Eğer değişim gerekirse Çelik yaptırmanız sağlamlığı artıracaktır diye biliyorum. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları gelecektir. Benim aracım lpg'li değil
        Teşekkürler...

Yorum

ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIM LÜTFEN...

Yorum

subap ayarı yebi nesil araçlarda yok.. . subapların başına biraz iş gelse motor çalışma sesi garipleşir .. çelik subap takarak sıkıntıyı ötelersiniz..
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Teşekkürler...

Yorum

Arkadaşlar,bazen insanın kafası çalışmıyor. blink Madem supapların kontrolünü yapmak için motor kapağı sökülecek ,neden supapları değiştirmiyorum ki? Değil mi ama? Hanım sağolsun,aklıma getirdi. haha O kadar işçilik parası vereceğiz nasılsa,iki kere sök tak olmasın dedik. Ustamla görüştüm,yarın araca bakacak,şase ,motor numarası filan lazımmış.Çelik supaplardan haberi var,getirteceğiz ve inşallah değiştirteceğim supapları. Dua edin de hayırlısıyla olsun,biraz tırsıyorum açıkçası. : dknow

Yorum

Subaplar LPG den dolayı eridiyse, sabahları ilk marşta çalışmaz. Soğukken hareket halinde silkeleme stop etme yapar.

Denildiği gibi yeni nesil araçlarda subap ayarı diye bişi yok.

ÇElik olayına gelince sadece çelik subap değil yatakların da çelikle değişmesi gerekiyor ki uygun genleşme olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    Subaplar LPG den dolayı eridiyse, sabahları ilk marşta çalışmaz. Soğukken hareket halinde silkeleme stop etme yapar.

Denildiği gibi yeni nesil araçlarda subap ayarı diye bişi yok.

ÇElik olayına gelince sadece çelik subap değil yatakların da çelikle değişmesi gerekiyor ki uygun genleşme olsun
                    Maşallah aracım ilk marşta çalışıyor,hiç teklemedi. Soğukken de hareket halinde silkeleme ya da stop etme yok. Aldığım arkadaş aracını devirli kullanmamış,sakin kullanmış.Ben de genel olarak sakin kullanırım. 4.000 deviri geçmiyorum,zaten şehir içinde kullanıyorum genelde.
                    Geç oldu ama teşekkür ederim.

Yorum

Bir de LİQUİ MOLY hakkında bilgisi olan var mı,kaliteli mi acaba?

Yorum

İşleniyor...
                      X