Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia shark anten

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia shark anten

Arkadaşlar, branda için araştırmadığım yer kalmadı. Bir kaç sitede buldum fakat resmen naylon ve içinde kaplama yoktu. Sonunda yerli yapım oldukça iyi bir branda aldım. Fakat shark anten çıkıntı yapıyor. Eğer böyle kullanmaya devam edersem ya orayı delecek, yada ben deldirtip bir yuvarlak yama yaptırmak zorunda kalacağım. Antenin sökülmesini bilen varmı aramızda?
    Tşk.ler

Ynt: İnsignia shark anten

Aynı dert bende de var.Ya anten kırılacak ya da branda yı delicem.Normal anten yerine küçük köpek balığı tipi anten takılabiliyor mu?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Insignialarda 3 tip anten mevcut.
      1- GPS'li Shark Fin ( CD500 ve DVD800 modellerim olduğu araçlara takılıyor)
      2- GPS'siz Shark Fin Cosmo model CD400 veya CDC400 olan modellerde takılıyor. (Bende mevcut)
      3- Çubuk anten - Edition versiyonların CD300, CD400 veya CDC400 sistemi monte edilmiş modellerde mevcut.

Anten dipleri aynıdır. Bundan dolayı GPS'siz Shark Fin takılabileceğini tahmin ediyorum .

Orjinal yazı sahibi: taner
      Aynı dert bende de var.Ya anten kırılacak ya da branda yı delicem.Normal anten yerine küçük köpek balığı tipi anten takılabiliyor mu?
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bu güzel bir haber.GPS'siz Shark Fin anten olursa branda olayı kolay olur.
        Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Insignialarda 3 tip anten mevcut.
        1- GPS'li Shark Fin ( CD500 ve DVD800 modellerim olduğu araçlara takılıyor)
        2- GPS'siz Shark Fin Cosmo model CD400 veya CDC400 olan modellerde takılıyor. (Bende mevcut)
        3- Çubuk anten - Edition versiyonların CD300, CD400 veya CDC400 sistemi monte edilmiş modellerde mevcut.

Anten dipleri aynıdır. Bundan dolayı GPS'siz Shark Fin takılabileceğini tahmin ediyorum .

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

Sevgili Arkadaşlar, ben anlatamadım sanırım. Bendeki shark anten ve DVD800 kullanıyorum (yani navigation var). Öğrenmek istediğim şu; Basit ve pratik olarak brandayı üzerine örtmeden anten bir tıkla veya çevrilerek çıkarılabiliyormu? Böyle bir olanak varsa hem antene zarar vermemiş oluruz hemde brandalar delinmekten kurtulur. Eğer yok anten iki vida ile oraya sabit filan çıkarsa brandanın o kısmının yuvarlak olarak kesilerek kümbet şeklinde bir şey yaptırılıp olayı kotarabiliriz sanırım. Olursa tabi olmadı balığı keseriz muhaha

Yorum

abi o nasıl brandaymış, arabanın tavan bölümü zaten alçak, yinede branda tam oturuyorsa B segmenti araç için üretmişler sanırım ihihi
            InsigniaTEAM

Yorum

Benim brandayı hepsiburada dan aldım.

510x180x145 cm ebadında.Ama anten eğiliyo brandayı koyunca

35GB5825  A Rh+

Yorum

sizin shark anten üsten çıkmıyor sharklar aracın içinden monteliymiş, tavanın sökülmesi gerek yani ancak editionlardakiler çevrilerek çıkarılabiliyor.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Tamam tamam durum anlaşıldı, anten sabit... Brandanın çaresine bakıcaz...Çağrı cım branda konusunda baya bi çaba gösterdim. En son praktiker de universal olan Pufi diye bir şey buldum. içinde hafif miflon olan veya pamuklandırılmış kumaş olan diyelim..Onunda üzerinde Opel kısmında (size size değişiyor ya) "omega için" vardı. Yaşasın kocaman bir branda dedim ve aldım. Omega yanlardan galiba bizim bu makinelerden küçükmüydü neydi. Abimde vardı Omega uzun zaman bindi, ama ölçü olarak sanki insignia daha iri gibi geliyor bana. Özeti branda konusunu böylece aştım. İzmir de kaynama noktasında..bu gün yarın dedim ama "sıcak ötesi" hiç bitmiyor.. Yeni heves corsa ya binince makine pişip durmasın dedim..sanırım iyide oldu.

Yorum

Verdiğim linkteki branda nasıl baktınız mı?Benim hoşuma gitti fiyatı da uygundu ben 37 TL ye aldım.
                    Orjinal yazı sahibi: Tayfun Çıray
                    Tamam tamam durum anlaşıldı, anten sabit... Brandanın çaresine bakıcaz...Çağrı cım branda konusunda baya bi çaba gösterdim. En son praktiker de universal olan Pufi diye bir şey buldum. içinde hafif miflon olan veya pamuklandırılmış kumaş olan diyelim..Onunda üzerinde Opel kısmında (size size değişiyor ya) "omega için" vardı. Yaşasın kocaman bir branda dedim ve aldım. Omega yanlardan galiba bizim bu makinelerden küçükmüydü neydi. Abimde vardı Omega uzun zaman bindi, ama ölçü olarak sanki insignia daha iri gibi geliyor bana. Özeti branda konusunu böylece aştım. İzmir de kaynama noktasında..bu gün yarın dedim ama "sıcak ötesi" hiç bitmiyor.. Yeni heves corsa ya binince makine pişip durmasın dedim..sanırım iyide oldu.

35GB5825  A Rh+

Yorum

İki gündür kullanıyorum şimdilik sorun yok. http://www.itameks.com/index.php?pag...39&serie_id=45 sanırım firmanın web deki sayfası bu. 89 TL ye aldım. Bide yavru corsa ya. İçi güzel miflonlu veya pamuklumu nedir işte. Tepesinde havalandırma tutmacı var. Tutup kaldıracakmışsın uzun süreli örtmelerde havalandırma yani.. Rafata bir kaç cins vardı, en iyi kumaş ambalaj vs bundaydı.. insignia için üretilmiş branda yok..bir tane buldum ama naylon resmen..aldıklarım biri corsa diğeri omeganın ölçülerine göre yapılmış..

Yorum

bunun çok kolay bi yöntemi var... şimdi şöyle oluyor sen bana o anteni veriyorsun bende sana benim klasik anteni veriyorum ve brandanı kapatırken ucunu çıkarıyorsun hiçbir sorun olmuyor) 10 numara çözüm
                        F30 Sport+

Yorum

editionlardaki antenler çevirince sökülüyor .
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

selamlar herkese, arkadaşlar fırçalı yıkamaya girdim ve bu shark(balık sırtı antenimi kırdı yerinden oynattı ve ön kısmı açıldı bu antenin değişimi hakkında bilgisi olan varmıdır sökülmesi ile ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz navi600 multimedya sistemine sahip bir araç teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İ.türk View Post
                              selamlar herkese, arkadaşlar fırçalı yıkamaya girdim ve bu shark(balık sırtı antenimi kırdı yerinden oynattı ve ön kısmı açıldı bu antenin değişimi hakkında bilgisi olan varmıdır sökülmesi ile ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz navi600 multimedya sistemine sahip bir araç teşekkür ederim.
                              Orijinal anteni kırmak kolay iş değil, geçmiş olsun.
                              Antenin bağlantısı döşeme altında.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X