Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CD400 üzerindeki bas,tiz vs. ayarları hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CD400 üzerindeki bas,tiz vs. ayarları hk.

Merhaba,
    CD400 üzerinde bas, tiz vs. ayarlarını yaptıktan sonra belli bir süre sonra kendiliğinden reset atıp, hepsi 0 değerine dönüyor.
    acaba ayarladığım değerlerin kalıcı olması için eksik bir şeyler mi yapıyorum.
    1.4T Edition + Yeni Stil paket Beyaz

Ynt: CD400 üzerindeki bas,tiz vs. ayarları hk.

Bas ayarına girdiniz, seviyeyi ayarladınız, CD400'deki turn-push'a bastınız, artık bas ayarının kayıtlı olması gerekir. Resetliyorsa bir sorun var.

İlk olarak hep aynı anahtarı mı kullanıyorsunuz?

İkinci olarak; CD, Radyo ve AUX için ayrı ayarlama yapmanız lazım, hepsinin ayrı ses ayarı var.

Bunlara rağmen olmuyorsa aküyü test ettirin ve sonrasında yazılımın yeniden tamamen atılması için yetkili servise başvurun. Çünkü değerlerin kalıcı olması için başka yapmanız gereken bir şey yok.
    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Ben ayarladim hic bisey yapmadim kayitli kaliyo ama diger anahtari takinca sifirlaniyo sizin arabayida iki kisi kullaniyosa ondan sifirlaniyo olabilir
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

tone tuşuna 3 sn.den fazla basılı tutuyorsunuz ! o yüzden ton ( bas, tiz) ayarları sıfırlanıyor....

Yorum

Yorumlariniz icin tesekkurler . soylediginiz gibi araci Ben ve esim farkli anahtarlarla kullaniyoruz sanirim sorun bundan kaynaklaniyor
          1.4T Edition + Yeni Stil paket Beyaz

Yorum

Config'de anahtar kişiselleştirmesi ile ilgili gerekli ayarlar açık durumdaysa, iki anahtarda da yaptığınız ayrı ayarların hafızada sürekli tutuluyor olması lazım. Benim aracımda öyle.
            '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
            '15 BMW 118i LCI

Yorum

İşleniyor...
            X