Duyuru

Collapse
No announcement yet.

necvox navigasyon sd kartı kaybettim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• necvox navigasyon sd kartı kaybettim

selam,
    SD kartı necvox tan çıkartırken aracın içine düşürdüm ve bir türlü bulamadım. Koltuğun arasına düştü, ne kadar uğraştıysam bulamadım
    Esse Groupu arayıp ne şekilde yenisini alabileceğimi sordum. 200 TL dediler !
    elimde başka bir boş sd karta navigasyon yazılımı yükleyebilir miyim?
    veya necvox un üstündeki navigasyon yazılımından farklı bir marka/harita yükleyebilir miyim?

yardımlarınız ve fikirleriniz şimdiden teşekkürler.
    2012 insignia 1.4 /yeni stil paket /necvox

Ynt: necvox navigasyon sd kartı kaybettim

Yükleyebilirsiniz.
    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Benim sd kartında 4-5 tane farklı navigasyon var internetten indir ayarlarını yap kesin çalışır.
      2015 2.0 sorento

Yorum

selam
        cihaza primo 2 yükledim
        iki sorunum var.
        navi deyken radyo ya geçmek istediğimde naVİ devre dışı oluyor. Önceden radyo veya cd navi aktifken çalışıyordu
        ikincisi gps e geç bağlanıyor. Rica etsem bana cihazın sys dosyası ayarlarını gönderebilir misiniz?
        şimdiden teşekkürler
        2012 insignia 1.4 /yeni stil paket /necvox

Yorum

ben konyadan abdullah arkadaslar ben internette sd kartına navigasyon yükleyemedim bir türlü nasıl olacak veya bildiğiniz bir site varmı

Yorum

Aynı şekilde bende sd kartı düşürdüm ve kayboldo. 200 tl fiyat verdiler yenisine. Bilgisayarımda yedeği vardı dosyaların. Evdeki bir sd karta taktım ve çaLışmadı. Hatta kitledi necvoxu. Sebebi ise lisansının sd kartın seri nosuna göre üretilmesi. Bu sebeble herhangi bir sd kart takılamıyormuş söylenen.

Yorum

İşleniyor...
            X