Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Necvox Multimedya cihaz hakkında yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Necvox Multimedya cihaz hakkında yardım

Arkadaşlar bugün yetkili servisteydim aracımdaki sorunlar için ve cd 400 kullanıcısıyım, servise cd 500 ile değiştirebilirmiyim diye sordum bana necvox taktırmamı söylediler.

Necvox nasıl bir cihazdır kullanan arkadaşların sorunları nelerdir? Tavsiye edermisiniz?

Yetkili serviste 1700 TL fiyat verdiler. Arka koltuklara ekran yerleştirirsekte +1000 tl toplam 2700TL ye yaparız dediler.

Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?
    İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket

Ynt: Necvox Multimedya cihaz hakkında yardım

arka koltuk başlarını salla bence netice aracı satınca yaptığın hiçbir masraf sonra para etmiyor. diğer yandan mp3 dvd vcd iphone şarj cihazı ekstra usb girişi geri görüş kamerası navigasyon vs. iyi oluyor. ama marka olarak fly audio markasından almaya bak o daha iyi oluyor bende alırken necvox taktırmıştım şuan çok memnun değilim.

bu arada başakşehirde ne taraftasın?
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

1 aydır Necvox multimedia sistemini kullanmatayım. Şans eseri 8" lik ekranlı modelinden geldi bana. Şu zamana kadar 1 kez park asistanı arızası lambası yaktı açıp kapattım sonra daha vermedi ve sensörler çalışıyor. Onun dışında Açılış logosu yeni olarak geldi tv özelliği pek çalışmıyor desem yeridir. Yüksek yerlerde sorunusuz gibi diyebiliriz. Üzerindeki Dvd sürücüsünden avi formatlı film mp3 leri sorunsuzca açıyor. Vdc bölümünden elinizdeki audio formatlı müzikleri hafızasına kopyalayıp dinletme imkanı sunuyor. Usb den şarkı video ve fotoğraf açabiliyorsunuz ve buradan istediğiniz fotoğrafı arka plan yapabiliyorsunuz. Navigasyon olarak İgo 8 var üzerinde onu tartışmaya gerek dahi yok. Gps antenini sol ön tarafa yerleştirdik şuana kadar sorun yaşatmadı sinyal ile ilgili. Bluetooth özelliği idare eder aracın orjinalininkinin iyi olduğu söyleniyor test edemedim ama işini görüyor sonuç olarak. Aracın aux girişinden bağlanıyor sistem o yüzden aux a aygıt bağlanamıyor. Aracın kendi usb si etkilenmiyor istersen oradan da bir usb çalıştırabilirsin. necvox un ipod özelliği ipod unu şarj ediyor ama iphonu maalesef sadece çalıştırıyor şarj söz konusu değil. Benim şuana kadar gözlemlerim bu kadar fazla kurcalama şansım olmadı.
      1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
        arka koltuk başlarını salla bence netice aracı satınca yaptığın hiçbir masraf sonra para etmiyor. diğer yandan mp3 dvd vcd iphone şarj cihazı ekstra usb girişi geri görüş kamerası navigasyon vs. iyi oluyor. ama marka olarak fly audio markasından almaya bak o daha iyi oluyor bende alırken necvox taktırmıştım şuan çok memnun değilim.

bu arada başakşehirde ne taraftasın?
        Teşekkür Ederim bilgi için.
        4.Etap Piramit Çarşının orda. Siz?
        İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket

Yorum

5.etap başakcenter da çalışıyorum başakcenterın içinde turyap emlaktayım. akşama kadar başakcenter dayım istediğin zaman uğrayabilirsin herzaman bekliyorum. ev olarak ta oyakta oturuyorum. tel: 0539 214 56 26
          2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Necvox'un kontak kapalıyken ekranının açılmıyor olması benim hiç hoşuma gitmedi. Diğer markalarda böyle bir durum var mıdır bilemiyorum. Onun dışında bluetooth ile telefon konuşması yaparken karşı tarafa çok az ses gidiyor. Bu aslında bu özelliğini kullananlar için ciddi bir problem. Belki onun da bir hassasiyet ayarı vardır onu da bilemiyorum.

Ekleme: Arka koltuk başlıklarına, gövdedeki görüntüyü göndermiyor. Arka koltuk başlıkları tamamiyle ana makineden bağımsız gibi geldi. SD ve USB girişleri var, arka kamerayı gösteriyor, kendi hoparlörleri var.
            1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Kontak kapalıyken ben kullanabiliyorum,
              bluetooth kötü bencede,hiç kullanmıyorum.

Yorum

Kontak kapalıyken bende kullanabiliyorum, Bluetooth yankı yapıyor nasıl çözülebilir acaba?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bluetooth bencede cok basarili degil ancak,hic yoktan iyidir.ben telefondan aramayi baslatiyorum, zaten kendi bluetooth a geciyor.keske rehberi gorse ,daha iyi olurdu.ben arabada iken hic telefondan konusmuyorum.hep bluetoothu kullaniyorum

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Merhabalar bu forumda yeniyim . Necvox DVA 939 kullanıyorum . Flash belleğe attığım videolar acılıyor fakat 2-3 saniye sonra sesi kesiliyor videonun bunun çözümünü bulmadım sizce ne yapmalıyım ?

Yorum

İşleniyor...
                    X