Heybetli bir araca bunu takmak resmen apaçilikten başka bişey değildir.Buna verilen paranın üzerine bi masraf daha yapılarak AHL yapılabilir.En azından muayene de sıkıntı olmaz.
Dönerken Kaşıntılı VW Grubunu Geçtiğimizde Böyle Demiyodun Ama. Yiğit Destek İstiyorum. Üfff Beee Koltuğa da Amma Yapıştırıyo Senin Araba Hüseyin Abi Filan Gibi Bişeyler Dediğini Hatırlıyorum..
Evet 180lik le 140lik arasinda farki daha bariz hissettim
Dönerken Kaşıntılı VW Grubunu Geçtiğimizde Böyle Demiyodun Ama. Yiğit Destek İstiyorum. Üfff Beee Koltuğa da Amma Yapıştırıyo Senin Araba Hüseyin Abi Filan Gibi Bişeyler Dediğini Hatırlıyorum..
Onu diyen ben değildim Hüseyin abicim, Yiğit kardeşimdi. Benim ki de 1.6
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Onu diyen ben değildim Hüseyin abicim, Yiğit kardeşimdi. Benim ki de 1.6
Evet 180lik le 140lik arasinda farki daha bariz hissettim
140 lik daha Iyi değilmi yiğit
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum