Arkadaşlar 1000-1500 lira bütçem var Araca şöyle iyi sallamalık bir subwoofer sistemi istiyorum önerilerinizi bekliyorum. yourock
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer MARKA Önerileri
Collapse
X
-
Ynt: Subwoofer Önerileri
valla ben şuanda pionerr düşünüyorum 30 cm 1400 watt iyi midir ? fiyat ve kalite bakımından
http://www.vatanbilgisayar.com/Oto%2...spx?I_ID=52775
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Ynt: Subwoofer MARKA Önerileri
Bence çok aşırı profesyonel birşey istemiyorsan sadece bass ve kaliteli ses istiyorsan 1500 lira bile çok gibi, artık wooferlar amfiler falan çok pahalı değil diye biliyorum, ama hangisinin iyi hangisinin kötü olduğu hakkında bende yeterli bilgiye sahip değilim. Her yerde gördüğüm marka JBL[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
JBL bass işlerinin piri zaten ama ben piyasada 1000 watt JBL dışında bulamadım. ama bu ses işinin diğer piri de PİONERR ünlü DJ'ler bile Pionerr kullanıyorlar.
En bilindik örnek; DAVİD GUETTA
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: ASTRAŞKbu markaların türkiyede bayi satışı falan var mı acaba Murat abi ?
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: ASTRAŞKbu markaların türkiyede bayi satışı falan var mı acaba Murat abi ?
Yorum
Yorum