Merhaba arkadaşlar ben Necvox'un yeni modelini aracımı satın alırken uygulattım.Yeni modellerde DVD girişi cihazın üzerinde,torpidoda ek bir aparat yok.Cihazda navigasyonu açınca radyo veya cd hangisi olursa olsun açıksa eğer onu kapatıyor.Navigasyon açıkken müzik dinlemek istediğimde navigasyon ekranını kapatmak zorunda kalıyorum.Bu durumu yaşayan var mı, düzeltilebilir bir durum mu yoksa bu sorunu bu cihazı kullandığım sürece yaşamak zorunda mıyım?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NECVOX NAVİGASYON EKRANI AÇIKKEN MÜZİK DİNLEME
Collapse
X
-
Ynt: NECVOX NAVİGASYON EKRANI AÇIKKEN MÜZİK DİNLEME
Kendi soruma kendim cevap vereyim , internetteki uzun çabalarım sonucunda sorunun ayarlarla alakalı olduğunu buldum, gerçi okadar da kolay bir ayar değil arkadaşlar hemen gülmeyin bana ,olur da benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye buraya çözümünü yazıyorum;
Navigasyon ekranında boş biryere dokunun yukarıda sağda kilit ikonu var, ona dokunduğunuzda gpsi gör ikonu çıkar ona basıp aşağıdaki menülerden istediğinizi seçebilirsiniz, böylece hem navigasyon ekranını kullanıp hem de müzik dinleyebilirsiniz.
-
İhtiyacınız olursa kullanma kılavuzu;
http://www.esseforum.com/essegrup_de..._hd_serisi.zip
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Absinthe
Yorum
-
peki navigasyon açık konumda iken müzik diliyorum ama yol tarif sesi esnasında müziğin sesi kısılmıyor aynı anda kadın sesi müzikle birlikte geliyor . bunu düzeltme ihtimalimiz var mı? alet 9834
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Onu ayarlayabileceğinizi sanmıyorum.Çünkü navigasyon için ayrı bir hoparlör takılıyor montaj esnasında.Müzik ayrı yerden, navigasyon vs. sesler ayrı yerden geliyor.
Yorum
-
bendede aynı sıkıntı mevcut teyp kapalıyken ekranın alt tarfında gözükmesi gereken 5 imgeç bazen gözüküyo bazen gözükmüyo düzeltmeme yardımcı olabilecek biri varmı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266peki navigasyon açık konumda iken müzik diliyorum ama yol tarif sesi esnasında müziğin sesi kısılmıyor aynı anda kadın sesi müzikle birlikte geliyor . bunu düzeltme ihtimalimiz var mı? alet 9834
Yorum
Yorum