Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CD 500 DVD 800 NAVİ GÜNCELLEME

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: CD 500 DVD 800 NAVİ GÜNCELLEME

Balon galiba demiştim ama değilmiş. Ankara'da iskitler opel'de yaptırdım. Bizim Aksaray'ın köylerindeki sokaklar bile var. Ben beğendim. Eskiden Ankara-Konya arası yol yoktu , o kadar söyleyeyim.
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

bugün DVD800 NAVI için güncelleme sordum 5 temmuz 2012 tarihli güncellemnin fiyatının 300 tl olduğunu istenirse opel türkiyeden sipariş üzerine getirtilebileceğini söylediler nerdeyse yeni fiyatına ben şimdilik eski arabadaki ömürboyu ücretsiz güncellemesi olan navi yi kullanıyorum galiba DVD800 i diğer amaçlar için kullanacağız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Andronava
        Özkan bey , İkitelli köprülü kavşağı bile eksik ya , diyorum ya en dandik navigasyon bile artık ara sokakları gösteriyor abi. Bu arabaya bu navigasyon kesinlikle ayıp , tam mahkemelik
        AUDI ve BMW de (yeni bir gelisme olmadiysa eger) yuz binlerce liralik araclarda bile Navigasyon ozelligi Turkiye de yok. Sadece renkli ekran olarak kullaniliyor. Bence ne olursa olsun Opel in boyle bir ozelligi olmasi + avantajdir.

Benim gozlemledigim kadariyla merkezi olan noktalaro bulmada basarili pek problem yok,ama ince ayrinti bulmada problem olabilir. Sizede bu ince ayrinti(sokak vs) yilda bir kez lazim oluyorsa zaten navinin goturdugu yere kadar gidip oradan sora sorada bulunur. Ha yok devamli boyle ince ayrintili noktalara gidiyorsaniz navi cihazi almaniz gerek zaten..
        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mimarca
          bugün DVD800 NAVI için güncelleme sordum 5 temmuz 2012 tarihli güncellemnin fiyatının 300 tl olduğunu istenirse opel türkiyeden sipariş üzerine getirtilebileceğini söylediler nerdeyse yeni fiyatına ben şimdilik eski arabadaki ömürboyu ücretsiz güncellemesi olan navi yi kullanıyorum galiba DVD800 i diğer amaçlar için kullanacağız
          Hangi bayi dedi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mimarca
            Büyük terbiyesizlik !! Benim aracımın garantisi bitmesine rağmen hiç tanımadığım bir bayii bana bedavaya yükledi harita güncellemesini

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
            X