Güncelleme fos çıktı. Baktım haritalarda son 4 yıldır kullanılan yollar yok. Forum Istanbul mesela. Sadece dikkatimi çeken bazı yerlerin isimleri eklenmiş. Mesela sitelerin adları gibi.
Çok başarısız bir güncelleme bence.
Özkan bey , İkitelli köprülü kavşağı bile eksik ya , diyorum ya en dandik navigasyon bile artık ara sokakları gösteriyor abi. Bu arabaya bu navigasyon kesinlikle ayıp , tam mahkemelik
Nasip ederse yarın Sürtaş'a navigasyon güncellemesi için gitmeyi planlıyorum.Güncelleme kötü olsa dahi şuan kullandığımızdan iyidir.Zaten iyi olmasa güncelleme denilemezdi.Güncellemeden sonra gördüğüm yenilikleri ve eksiklikleri sizlerle paylaşırım.
INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo 20" jant infinity DVD 800 Sunroof Deri koltuk
YUH! 50 TL mi? o servis elemanı güzel bi haşlamalı! ne 50 lirasından bahsediyorlar bunlar iyice saçmalamaya başladı ha. 3 sene boyunca sattıkları DVD 800 - CD 500 lü araçlara güncelleme yapmayan kendileri olduğu gibi şimdi de bu araçların garantisi bitince güncelleme geldi. eee neymiş 30 liraymış 50 liraymış. yuh Opel ne yapıyon sen! paraya mı sıkıştın Opel?
ücretsiz yapmaları lazım bu işi. 3 senedir bizi madur eden kendileri. şimdi aracının garantisi biten yüzlerce DVD800-CD500 lü araç sahibi var. herkesten 30-50 lira alırsalar heralde bir Corsa satmış kadar kar edecek Opel!!! bu kadar da olmaz yahu ücretsiz yapmaları lazım iyice saçmaladılar bu fiyatlar konusunda
Sizde haklısınız ama opel böyle yapınca benim aklıma şu geliyor.Opel özellikle bu kadar süre bekledi ki araçların garantileri bitsin onlar da bu durumdan para kazansın. Ufak hesap peşinden koşuyorlar.
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Cem abi Opis e bir uğra derim, bence oraya gelmiştir.. Ankara da değilim ama buralardan bile Odak ve Opis in müşteri memnuniyeti ve ilgi alakası gerçekten ne derece kaliteli olduğunu tahmin edebiliyorum.. bence orada vardır
Arkadaşlar geçen hafta DVD 800 güncellemesini yaptırdım. Kısa bir şehir dışı turundan sonra size şunu söyleyebilirim. Çok büyük beklenti içerisinde olmayın ...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum