İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün aracımın bagajını düzenlerken tesadüfen yukarıdaki resimde gözüken boşlukları gördüm.Eski araclardaki hoparlör boşluklarına benzettim Sitedeki çoğu kişi gibi aracımın ses sisteminden memnun değilim ama bir dünya yeri söküpte ses sistemime modifiye yaptırmak istemiyorum.Acaba bu boşluklar hoparlör içinmidir ve yahut buralara hoparlör monte ettirmek istediğimiz zaman montaj sırasında bir sıkıntı olurmu(kablo çekimi v.s)?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ses sistemi ile ilgili bir soru
Collapse
X
-
Ses sistemi ile ilgili bir soru
İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün aracımın bagajını düzenlerken tesadüfen yukarıdaki resimde gözüken boşlukları gördüm.Eski araclardaki hoparlör boşluklarına benzettim Sitedeki çoğu kişi gibi aracımın ses sisteminden memnun değilim ama bir dünya yeri söküpte ses sistemime modifiye yaptırmak istemiyorum.Acaba bu boşluklar hoparlör içinmidir ve yahut buralara hoparlör monte ettirmek istediğimiz zaman montaj sırasında bir sıkıntı olurmu(kablo çekimi v.s)?Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Ses sistemi ile ilgili bir soru
O boşluklar infinity ses sistemi opsiyonu ekletilince doluyor standart olarak hazırlanan panzilot kısmı opsiyon da hoporlorlü opsiyon olmaz ise boş geliyor,
oraya iki adet oval iyi bir hoporlor alıp arka kapılarla birleştirilebilir gayette iyi olur...
-
Valla amfi gerekmez iki hoporlor daha ekleme için ama aldığını ürün kaliteli olsun ki en azından ses bozulmasın arka kapıdaki hoporlorlerden ilave bir hat çekilebilir muhtemelen kaldıracak güc mevcuttur,twitter ide ön kapıdan çekebilirsiniz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriben olsam pandizotu deldirmem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffValla amfi gerekmez iki hoporlor daha ekleme için ama aldığını ürün kaliteli olsun ki en azından ses bozulmasın arka kapıdaki hoporlorlerden ilave bir hat çekilebilir muhtemelen kaldıracak güc mevcuttur,twitter ide ön kapıdan çekebilirsiniz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetOrjinal yazı sahibi: cagriben olsam pandizotu deldirmem
Bunun ikamesi olarak bi boss veya alpine veya yine infinity kapakları ile çok hoş bir görüntü olacaktır...
Yorum
-
önceki mesajımı orjinallik açısından yazmıştım ama birde şu var, arkada oturanların kulaklarının dibinde hoparlör olacak.
Corsa C'nin arka hoparlörleri pandizotun yanında, ben 7 yıl önce o araç yüzünden ciddi baş ağrıları çektiğim oldu
özellikle uzun yollarda ya bass'ı kısıyorduk yada arkayı tamamen kapatıyorduk. o zamandan beri arkada baş hizasında hoparlörü sevmiyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriönceki mesajımı orjinallik açısından yazmıştım ama birde şu var, arkada oturanların kulaklarının dibinde hoparlör olacak.
Corsa C'nin arka hoparlörleri pandizotun yanında, ben 7 yıl önce o araç yüzünden ciddi baş ağrıları çektiğim oldu
özellikle uzun yollarda ya bass'ı kısıyorduk yada arkayı tamamen kapatıyorduk. o zamandan beri arkada baş hizasında hoparlörü sevmiyorum
Yorum
Yorum