Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses sistemi ile ilgili bir soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ses sistemi ile ilgili bir soru

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün aracımın bagajını düzenlerken tesadüfen yukarıdaki resimde gözüken boşlukları gördüm.Eski araclardaki hoparlör boşluklarına benzettim Sitedeki çoğu kişi gibi aracımın ses sisteminden memnun değilim ama bir dünya yeri söküpte ses sistemime modifiye yaptırmak istemiyorum.Acaba bu boşluklar hoparlör içinmidir ve yahut buralara hoparlör monte ettirmek istediğimiz zaman montaj sırasında bir sıkıntı olurmu(kablo çekimi v.s)?

Ynt: Ses sistemi ile ilgili bir soru

O boşluklar infinity ses sistemi opsiyonu ekletilince doluyor standart olarak hazırlanan panzilot kısmı opsiyon da hoporlorlü opsiyon olmaz ise boş geliyor,
    oraya iki adet oval iyi bir hoporlor alıp arka kapılarla birleştirilebilir gayette iyi olur...

Yorum

Emre bey ses sistemim CD400 ilave 2 hoparlör için anfi gerekirmi acaba?birde o küçük boşluklara twitter eklenirmi?

Yorum

ben olsam pandizotu deldirmem
        InsigniaTEAM

Yorum

Valla amfi gerekmez iki hoporlor daha ekleme için ama aldığını ürün kaliteli olsun ki en azından ses bozulmasın arka kapıdaki hoporlorlerden ilave bir hat çekilebilir muhtemelen kaldıracak güc mevcuttur,twitter ide ön kapıdan çekebilirsiniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Orjinal Pandizot ellenmeden yerine hafif suntadan yaptırılabilir maliyeti çok düşük ama orjinal bişey için delinebilir sonucta kaliteli hoporlor ve kapakları çok hoş görünür , iyi bir ses sistemci bu işi ucuz yollu halleder...

Yorum

esasında hoş bi görüntü oluşturmaz ama eğer ses kalitesine bir faydası olacaksa bir şekilde kamufle olabilir.(tabi görüntüsü dışında başka bir neden yoksa)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Valla amfi gerekmez iki hoporlor daha ekleme için ama aldığını ürün kaliteli olsun ki en azından ses bozulmasın arka kapıdaki hoporlorlerden ilave bir hat çekilebilir muhtemelen kaldıracak güc mevcuttur,twitter ide ön kapıdan çekebilirsiniz...
                Aslında kapı içlerindeki arka hoparlörleri iptal edip pandizot içindekileri kullanmakta faydalı olabilir,hem arka hoparlörlerin kötü sesindende kurtulmuş olurum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
                  esasında hoş bi görüntü oluşturmaz ama eğer ses kalitesine bir faydası olacaksa bir şekilde kamufle olabilir.(tabi görüntüsü dışında başka bir neden yoksa)
                  Kaliteli bir hoporlor secimi olursa mutlaka sestede kalite olur görüntü hoş olmaz diyorsunuzda hiç infinity takılı insignianın arka pandizotunu gördünüz mü ?

Bunun ikamesi olarak bi boss veya alpine veya yine infinity kapakları ile çok hoş bir görüntü olacaktır...

Yorum

Yorum

Emre bey İnsignia için üretilen infinty hoparlörleri piyasada bulma şansımız varmı acaba?

Yorum

önceki mesajımı orjinallik açısından yazmıştım ama birde şu var, arkada oturanların kulaklarının dibinde hoparlör olacak.
                        Corsa C'nin arka hoparlörleri pandizotun yanında, ben 7 yıl önce o araç yüzünden ciddi baş ağrıları çektiğim oldu
                        özellikle uzun yollarda ya bass'ı kısıyorduk yada arkayı tamamen kapatıyorduk. o zamandan beri arkada baş hizasında hoparlörü sevmiyorum
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
                          Emre bey İnsignia için üretilen infinty hoparlörleri piyasada bulma şansımız varmı acaba?
                          servisten tek arkalar olarak sipariş verebilirsiniz muhtemelen yedek parca olarak gectiğini biliyorum...

Yorum

önceki mesajımı orjinallik açısından yazmıştım ama birde şu var, arkada oturanların kulaklarının dibinde hoparlör olacak.
                            Corsa C'nin arka hoparlörleri pandizotun yanında, ben 7 yıl önce o araç yüzünden ciddi baş ağrıları çektiğim oldu
                            özellikle uzun yollarda ya bass'ı kısıyorduk yada arkayı tamamen kapatıyorduk. o zamandan beri arkada baş hizasında hoparlörü sevmiyorum
                            Tabi özel durumlar olabilir ama genelde hafif baslı bi pandizot üstü hoporlor araç içinde ki ses kalitesinide ses düzeyinide yükseltir...

Yorum

Emre ve Çağrı bey ilgileriniz için çok teşekkür ederim.Yarın opel odak'ı arayıp hem fiyat alayım hemde montajını yapıp yapamayacaklarını bir sorayım.

Yorum

İşleniyor...
                              X