Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bluetooth ve necvox

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bluetooth ve necvox

selam,
    bugün necvox ile aracın üzerindeki bt yi test ettim. kesinlikle aracın orjinal bt si daha işlevsel ve sesleri daha iyi veriyor.
    necvox un bt sini iptal ettim. Aracınkini kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
    2012 insignia 1.4 /yeni stil paket /necvox

Ynt: bluetooth ve necvox

Evet katılıyorum, bende o şekilde kullanıyorum ve bunu necvox servis elemanları bilmediği içinde ayrıca mikrafon bağlıyorlar.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bende necvox un bluetoothunu sevmedim kullanamiyorum.

Yorum

Arkadaşlar iphone fanatiği olarak daha önce iphone 4s'imle Necvox'a Bluetooth la sorunsuz bağlanabiliyordum fakat iphone5'imle ne yaptıysam bağlanmadım. Acaba sorun telefondamı yoksa ben mi beceremedim?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bertan
          selam,
          bugün necvox ile aracın üzerindeki bt yi test ettim. kesinlikle aracın orjinal bt si daha işlevsel ve sesleri daha iyi veriyor.
          necvox un bt sini iptal ettim. Aracınkini kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
          nasıl yapıyoruz bu işlemi? ne gibi fark var tam olarak
          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

nasıl yapıyoruz bu işlemi?

Yorum

ARKADAŞLAR BENİM ARACIMDA DA NECVOX VAR FAKAT START-STOP DEVRE DIŞI KALIYOR ÇÜNKÜ, ARAC UYKU MODON OLDUĞUNDA FAZLA AKIM ÇEKİYORMUŞ. BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: besert
                nasıl yapıyoruz bu işlemi?
                Config menüsünden telefon ayarlarına girin.. araç ile cihaz eşleştirme yi yapın.. Artık aracın orijinal bluetooth unu kullanmış olursunuz.. Necwox'u seçmek yada kapatmak zorunda değilsiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

tesekkurler
                  dummy soru sormam genelde ama..

iphone da aratiyorum aracin icindeyken
                  cevrede ki bluetoothlari. necvox cikiyor ve handsfree cikiyor.
                  sizin kastettiginiz burada necvox yerine handsfree
                  yazani secmek mi? eger oyleyse; eslesme
                  basarisiz uyarisi aliyorum

necvoxun ustunde ki butun ayarlari kurcaladim.
                  dedigize yakin birsey bulamadim. yardimci olabilrseniz
                  makbul gecer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: besert
                    tesekkurler
                    dummy soru sormam genelde ama..

iphone da aratiyorum aracin icindeyken
                    cevrede ki bluetoothlari. necvox cikiyor ve handsfree cikiyor.
                    sizin kastettiginiz burada necvox yerine handsfree
                    yazani secmek mi? eger oyleyse; eslesme
                    basarisiz uyarisi aliyorum

necvoxun ustunde ki butun ayarlari kurcaladim.
                    dedigize yakin birsey bulamadim. yardimci olabilrseniz
                    makbul gecer
                    Başka bir telefon ile deneyin.. Necvox un ayarlarına girmeyin Config menüsünden araç ayarları kısmından telefon ayarlarına bir bakın .. Bluetooth açık ise tarama yapın telefonda aracın bluetoohh ' u UHP- xx şeklinde olması lazım .. eşleştirme yapın... Sorun çözülecektir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                    X