Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme
selam arkadaşlar ne yaptımsa koltuk otomatik öne kaymıyor anca hafıza1 e basınca normale dönüyor. yazılımsal birşey yada soketlerle alakalı birşey olabilir olmazsa servise göstereyim. bu arada görüntü olarak dvd den başka bir format desteklemiyor sanırsam. bununla ilgili codec yazılım vs yokmudur acaba?
* Hafıza 2'yede hafıza kaydı yaptınızmı ?
* Hafıza kaydı yaparken, aynı anda konsoldeki kapı kilitleme tuşuna bastınızmı?
* Config'de bulunan araç ayarlarının kişiselleştirilmesi seçeneği aktifmi ?
Orjinal yazı sahibi: okanizm
selam arkadaşlar ne yaptımsa koltuk otomatik öne kaymıyor anca hafıza1 e basınca normale dönüyor. yazılımsal birşey yada soketlerle alakalı birşey olabilir olmazsa servise göstereyim. bu arada görüntü olarak dvd den başka bir format desteklemiyor sanırsam. bununla ilgili codec yazılım vs yokmudur acaba?
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
hafıza 2 de zaten kayıt yoktu mehmet bey, zaten hafıza 1 kaydı benim kendi kişişel ayarlarımı algılıyor onunla ilgili problemim yok sadece dediğim gibi inerken koltuk geriye kayıyor binerken öne kaymıyor daha önce bu oluyordu. configten araç ayarlarının kişiselleştirme seçeneği aktifmi değilmi ona bakmadım hiç birde onu deneyeyim inşallah olur...
Koltuğun çalışması ile ilgili yazımı tekrar okurmusunuz?
hafıza 2 de zaten kayıt yoktu mehmet bey, zaten hafıza 1 kaydı benim kendi kişişel ayarlarımı algılıyor onunla ilgili problemim yok sadece dediğim gibi inerken koltuk geriye kayıyor binerken öne kaymıyor daha önce bu oluyordu. configten araç ayarlarının kişiselleştirme seçeneği aktifmi değilmi ona bakmadım hiç birde onu deneyeyim inşallah olur...
DVD menüsüne girip "USB MODE" düğmesine basmanız gerekmekte. Sonrasında en sağda aktif olan "USB" bölümüne tekrar basıp USB belleğin içine giriş yapmanız gerekmekte. Yine de giremezseniz flash belleği kontrol edin/ başka bir flash bellek deneyin.
Bende 8 GB Sandisk Blade modeli var. sorunsuz çalışıyor.
Bu arada Flyaudio ile ilgili sizinde yorumlarınızı duyalımmı ?
Orjinal yazı sahibi: mrbody
mehmet bey benim bir sorunum var yardımcı olursanız evinirim usb belleği görmüyor cihaz dvd modunda usb ye basıyorum çıkmıyo bşey sorun nedir acba
Orjinal yazı sahibi: mehmet
DVD menüsüne girip "USB MODE" düğmesine basmanız gerekmekte. Sonrasında en sağda aktif olan "USB" bölümüne tekrar basıp USB belleğin içine giriş yapmanız gerekmekte. Yine de giremezseniz flash belleği kontrol edin/ başka bir flash bellek deneyin.
Bende 8 GB Sandisk Blade modeli var. sorunsuz çalışıyor.
Bu arada Flyaudio ile ilgili sizinde yorumlarınızı duyalımmı ?
Orjinal yazı sahibi: mrbody
mehmet bey benim bir sorunum var yardımcı olursanız evinirim usb belleği görmüyor cihaz dvd modunda usb ye basıyorum çıkmıyo bşey sorun nedir acba
yorumlarımı daha önce yaptım hatta biraz daha ekleme yapayımürünün ilgin yönlerini yeni keşfediyorum usb sorununu hallettim nedeni şuymuş eğer usb de virüs varsa aracın işletim sistemi windows olduğundan otomatik olarak açmıyomuş verileri sildim taramadan geçirdim sorun yok şimdilik ve asıl bomba arkadaşımın 500 gb lık harici harddiskini çok rahat algıladı sorunsuz geçiş süresi çok kısa 1 tb denicez şimdi ek olarak navi ekranında pusulaya dokunduğunuzda araç kadranı ve hızı ,varış süresi ,kalan mesafe vs.vs. gibi özellikleri görüyosunuz ki benim en çok istediğim özellik kadranı dijital olarak görmekti görsel olarak ayrı bi hava katıyo bluetooth sorunsuz artık teefonla uğraşmak yokedirneye giderken test ettim cihazı yolda büyük bi keyif veriyo ve insanların olumlu tepkilerini gördükçe doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum araçta 500 gb hdd var dediğimde hadi canım gibi laflardan sonra insanlar görünce şok oluyorlar burda önemli nokta doğru montaj buradan OTTO Hİ-Fİ mürsel kardeşime çok teşekkür ediyorum gerçekten prof. bi çalışma yaptılar herkese tavsiye ederim(reklama giriyormu bilmiyorum amaç sadece teşekkür etmek bilginize)
Arkadaşımda lancer var bu şekilde bi sisteme 6500 tl gibi bi fiyat istemişler benim cihazı gördü çok beğendi fiyat olarak bedava hemde bu özelliklere rağmen dedi gerçekten bu sistem hakkında yaklaşık 6-7 araştırma yaptım bunun gibi bi cihaz yok diyebilirim navi yazılımı çok başarılı diğer ürünlere dikkat edin hiçbirisinde kapı numarasına varana kadar gösterme yapmaz bizzat test ettim kapı numarasını yazdım direkt evin önündeyim
Uzun lafın kısası bu cihazı almak isteyen arkadaşlar ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
(videoları en kısa zamanda eklyeceğim)
500 GB mı ?
Harici Harddisk çalışır diyordum ama ne kadar kapasiteyi destekler kestiremiyordum. Hatta bir ara Fatihle kaç GB destekler diye konuşmuştuk.
En kısa zamanda bir adet harici harddisk ediniyorum. 1 TB benim için abartı olur ama 1TB testinizle ilgili bilgilendirme bekliyoruz.
Yol rehberi olayında size katılıyorum. Kapı numarasına kadar sizi götürüyor.
Mehmet bey bendeki orta konsolun ordaki çakmak şarjının orda bulunan aux girişi devre dışı kaldı acaba montaj hatasımıdır? bu arada hd yabancı klipler ile ilgili çalışmalarım sürüyor. biliyosunuz mp4 divx gibi formatları şimdilik desteklemiyor.
Orta konsoldeki AUX girişine ne bağlamayı planlıyorsunuz?
Bence orta konsoldeki AUX in girişini unutun..
Cihazda o kadar giriş var ki orta konsoldeki girişe gerek yok.
Girişleri tkrar sayalım.
CDC400 sistemlerde 6 tane CD
CD400 sistemlerde 1 Cd + USB giriş
Cihazın kendi DVD sürücüsü
Cihazın USB girişi 500 GB kesin destekliyor 1 TB plase
IPOD girişi
Bir tane daha var ama onu söylemeyim. Virüs riskinden dolayı hiç önerilmmeyen bir giriş orası.
Mehmet bey bendeki orta konsolun ordaki çakmak şarjının orda bulunan aux girişi devre dışı kaldı acaba montaj hatasımıdır? bu arada hd yabancı klipler ile ilgili çalışmalarım sürüyor. biliyosunuz mp4 divx gibi formatları şimdilik desteklemiyor.
Yorum