Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Hamdi Bey,
    Nerelerdesiniz ? sesiniz soluğunuz çıkmıyor .

Bakın forumumuzda 5-6 arkadaşımız cihaz almak için istekli. Son gelecek partiden arkadaşlarımızın arabalarına birer tane yakıştıralım.
    Arkadaşlarımızı da Flyaudio sahibi yapalım. Sizde bir ses soluk veriniz lütfen. tmr
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bugün aklıma takılan bir konu için Flyaudio firmasını aradım. Sağolsunlar yardımcı oldular.
      Bu arada yeni parti cihazların geldiğini belirttiler. Taktırmayı düşünen arkadaşlarımıza duyurulur.

Yorum

hamdi bey varmısın yokmusun un hamdı beyı gıbı cıkmasın
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bu akşam itibariyle aracımı cihazın takılması için bıraktım yarın akşam iş dönüşü alıcam daha sonra izlenimlerimi paylaşırım
          İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

hayırlı olsun. hangi şehirdeydiniz?
            InsigniaTEAM

Yorum

Sistem ile ilgili yorumlarınızı almak isterim.

Orjinal yazı sahibi: mrbody
              bu akşam itibariyle aracımı cihazın takılması için bıraktım yarın akşam iş dönüşü alıcam daha sonra izlenimlerimi paylaşırım

Yorum

Merhaba arkadaşlar flyaudioyu Bugün itibariyle taktırmış bulunmaktayım. Her şey on numara bence aralarındaki tartışmasız en kaliteli cihaz. yalnız iki ufak sorunum var mehmet bey. birincisi koltuk kaydırma fonksiyonunu on yapıyorum. kontağı kapatıp kapıyı açtığımda koltuk arkaya kayıyor. ancak kapıyı kilitleyip tekrar araca bindiğimde koltuğun öne gitmesi gerekirken gitmiyor. oysaki cdc400 takılıyken böyle bir sorun yoktu. ikinci sorunum ise cihazda ekolayzır ayarlarını bulamadım sanırım yok??? bunların haricinde dvd cd radyo bluetooth gps ve ses kalitesi hepsi on numara..Mehmet bey diğer iki sorunumla ilgili görüş ve cevaplarınızı bekliyorum...saygılar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  hayırlı olsun. hangi şehirdeydiniz?
                  istanbul avcılar

Yorum

koltuğun öne otomatik kaymaması ile ilgili belkide montaj esnasında kablo yada soket oynamış olabilirmi acaba? ama bu seferde arkaya doğruda kaymaması gerekmiyormu???

Yorum

• Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                      Sistem ile ilgili yorumlarınızı almak isterim.

Orjinal yazı sahibi: mrbody
                      sistem hem görsel hem işlevsel olarak bence mükemmel gps son derece iyi anında güncelleme yapabiliyor ses kalitesi iyi orj kolonlardan şahane bi ses çıkıyo ki prof. müzik tesisatımı kurmaktan vazgeçtim ses tatmin edici bluetooth çok iyi bağlantıda kesinlikle sorun yok ses kalitesi şahane tek eksik tv tuneri yok aracın diğer fonksiyonları normal şimdilikfakat el freni ve klima motorlarında hafif ses var daha önce yoktu iphone bağladık anında algıladı ses güzel dvd kalitesi güzel surround seçenekleri ses kalitesini olumlu yönde etkiliyor g eri ites kamerası çok iyi görme açısı ve görüntü kalitesi mükemmel lastik basınç sensörlerini taktırmadım fakat menüdeki görüntüde voltmetreyi görüyorsunuz kurcaladığım kadarıyla şimdilik bu ,farklı bişey görürsem bilgi veririm

Yorum

sorması ayıp ne kadara mal oldu
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

kamera ve montaj dahil 2350 ye mal oldu arkadaşlar

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun. Sistemi beğenmenize ve sistemin kalitesi ve araca uygunluğu konusunda hemfikir kalmamıza da sevindim.

Öncelikle cosmolardaki koltuk kaymasında bir hatırlatma/bilgilendirme yapmalıyım.

Daha öncede konuşuldu/tartışıldı.
                            Cosmo araçlarda Kolay inmeyi sağlayan sürücü koltuğu özelliğini açtığınızda, fonksiyonlar aşağıda belirttiğim gibi çalışmaktadır.
                            Bu çalışma şekli daha önceki Insignia ve şimdiki Insignia Cosmo model her iki aracımda da aynıydı.

Kolay inmeyi sağlayan sürücü koltuğu özelliği açıkken,

* Aracı stop ettirip kapıyı açtığınızda koltuk geriye gider. Koltuk o halde iken, yani geride iken kapıyı kapatıp aracı tekrar çalıştırıp peşinden stop ettirip kapıyı açtığınızda dahada geriye gider. Hemde gidebildiği kadar geriye gider. Koltuğun ne kadar yada nereye kadar geri gideceği ile ilgili bir ölçü yok. Her seferinde yaklaşık 5-6 saniye geriye gidiyor. Orada koltuğun ne kadar miktar geriye gideceğinin ölçüsünün süre ile belirlendiğini düşünüyorum.

* Araca binmek için kapıya açtığınızda, koltuğu hafızadaki kayıtlı konuma getirmek için anahtarlıktaki kapı açma düğmesine iki defa basmanız gerekmekte. Daha önce de tartışıldı, tek sefer bastığınızda sadece kapı açılıyor. Muhtemelen bu aşamada Opel opsiyonu kullanıcıya bırakmış.

1- Araca binmeden iki defa bassın. Kapı açılır açılmaz koltuk hafızadaki konuma gitmeye başlasın ve sürücü o esnada isterse koltuğa otursun (Ben hareket halinde iken oturuyorum) Yada hafızadaki konuma gelsin ve sürücü ondan sonra otursun.

2- Sürücü araca binmeden bir defa anahtara bassın ve koltuk gerideyken otursun. Koltuğa oturduktan sonra ikinci defa düğmeye bassın ve koltuk hafızadaki pozisyona gelsin.

3- Sürücü araca binsin, koltuğun solundaki düğmelerere basarak hangi hafıza posizyonuna getirmek istiyorsa, ona getirsin.

Farkındaysanız OPEL akıllı bir programlama ile üç farklı seçenekle koltuk ayarlama özelliği koymuş.

Tercih size kalmış.

Ancak şöyle istisnai bir durum var. Eğer kapıyı kilitleyip 3-5 dakika sonra tek sefer kapıyı açma düğmesine bastığınızda koltuk otomatik olarak hafızadaki pozisyonuna geliyor.( Net süreyi tesbit etmek için deneme yapmadım)

Bu yazıyı cosmo koltuklarının özlliği ile ilgili ayrı bir başlıkta açıp saklamak lazım. Başlı başına bir konu oldu.

Neyse mevzuya dönersek, sizdeki koltukların durumunun Flyaudio ile kablo soketler ile alakası yok. Merak ve endişe içine girmeyin. Aslında herşey normal.

Cihazda ayrıca bir ekolayzer sistemi yok. Flyaudio cihazı sistemde yardımcı bir cihaz ( AUX) olarak çalıştığı için OPEL'in mevcut amfi sistemini kullanıyor. konsolde yeralan "Tone" tuşuna basarak Bas, Tiz ve Orta ses ayarları ile sağ-sol/ ön-arka ayarlarını mevcut CDC400 sistemi ile yapıyorsunuz. Flyaudio mevcut sistemde çalışan bir cihaz
                            .
                            Değişen sadece ekranınız. Aracınızın ekran dışındaki tüm sistemler, tüm fonksiyonları ile eksiksiz duruyor. Onların hiç birine müdahale edilmedi zaten. Ekran değişirken, mevcut sistem ile uyumlu çalışan yeni özellikler geliyor. Olay bu. Flyaudio'yu teknik anlamda diğerlerinden ayıran en büyük özellik aslında. Mevcut sistemler ve özellikler değişmeden bizim istediğimiz ek özellikleri sağlıyor.( Renkli ekran, DVD , Navigasyon USB desteği TV vs. vs. )

Cihazınızı ve aracınızı iyi günlerde kullanınız. Merak ettiğiniz konularda sizi aydınlatmaya çalışırım

Yorum

TV olayına gelince;

Flyaudio TV özelliğini destekliyor. Menülerde var. Ancak şu an türkiyedeki TV yayınları analog yayın. Karasal analog TV yayınlarını hareket anında kaliteli olarak seyredebilmek çok mümkün değil. Onun içinde Analog TV kartı için yüzlerce lira vermekte çok mantıklı değil.

Fakat cihaz gelecekte başlanacak olan karasal dijital yayınlara uyumlu. Gelecekte karasal dijital yayınlar başladığında dijital TV modülü ilavesi ile gayet kaliteli bir şekilde TV seyretmek mümkün olacak. Onun için canınızı sıkmayın bence.

Lastik basınç sensörü desteği mevcut ancak 4 tane sensörün fiyatı 1000 lirayı buluyor.

Bu arada ben size bir soru sorayım. Arka LCD için vitesin olduğu konsolun altından arkaya doğru kablo hazırlığı yaptırdınızmı ?

Yorum

Mehmet Bey,
                                Açıklamanız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Tabi ben 2-3 dk geçmeden deneme amaçlı yaptığım ve iki defa açma düğmesine basmadığım için sanırım başarılı olamadım. Akşama kontrol edeyim. arka tarafa kablo çektirmedim ihtiyaç duymadığım için. Ama cihaz hakikaten 10 numara...

Yorum

İşleniyor...
                                X