Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Denizli Opel Otomat bayisi 2.700 TL'ye geri görüş kameralı olarak takıyor.

[center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

maliyet yüksekliği konuyu yavaşlattı galiba

Yorum

Orjinal DVd800 'e göre daha ucuz ve yapabildikleri daha çok bu şekilde bakmak lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi +1
          InsigniaTEAM

Yorum

İlk İnsignia aracımı alırken bayinin yanlış yönlendirmesi yüzünden DVD800 alamadığım için çok üzülmüştüm. Navigasyonun yetersiz olduğunu o zamanda biliyordum. Ama ekran görüntüsü farklı durduğu için, ayrıca USB desteği olduğu için heves ediyordum. Yaptığım araştırmalarda alternatif üretimlerin artacağını ve daha farklı fonksiyonların olacağını takip ettiğim için bu şubat ayında ikinci Insignia aracı alırken DVD800 sistemini direkt kafadan sildim.
            DVD800 sistemine 4.000 TL vereceğime 2.350 TL'ye Flyaudio aldım. Hem navigasyonu dolu, hem USB + DVD Player desteği var. Film oynatıyor. Arka koltuk için ekran ilave edip, önde müzik dinlerken arkada çocuklar film seyredebilecek. vs.vs . Daha ne olsun. DVD800 yada CD500 almayanlar için bence çok güzel bir alternatif.
            Alternatif sistemlere baktığımızda ve yurtdışı fiyatları mukayese ettiğimde "şahsi görüşüme göre" 2.350 TL Flyaudio için çok değil. Onun için tereddüt etmedim.
            Denenmemiş bir cihazın aracımda denenmesini kabul ettim.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mehmet Bey navigasyonu merak ediyorum. Sizce yeterli mi. Yani güncellemesi falan nasıl yapılacak veya şu anki yüklü versiyonda detaylar yeterli mi. Eğer bunlara cevap verdiyseniz kusura bakmayın kaçırmış olabilirim Sanırım sorulmuştu ama cevap verilmemişti.
              Saygılar...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Haklısınız. Arada kaynamış.
                Şu anki harita Ndrive. Ama muhtemelen igo ile devam edeceklermiş. Güncelleme olayı ilgili firmaların web sitesinden kredi kartı ile yapılacak.

Navigasyonu büyük şehirlerde test imkanım olmadı. Merzifon-Samsun arasındaki yolda ve Samsun şehir merkezinde gözlem imkanım oldu.
                Şehirler arası yol olarak Merzifon-Samsun arasındaki yeni yapılan yol ve kavşaklar dahil haritada görülebiliyor.
                Merzifonun Samsun çıkışında geçen sene sonunda inşaatı bitirilen köprülü kavşak bile haritada mevcut.

Geçen hafta Samsunda bir düğün salonuna gitmemiz gerekti. Düğün Salonu adı ile çıktı. Kapısına kadar doğru bir şekilde götürdü.
                Ankara ve İstanbul yollarında yada şehir merkezlerinde test imkanım olmadı. Ancak şehirler üzerinde büyütme yaptığımda sokaklara kadar detay görebiliyorum.

Umarım bilgiler merakınızı gidermeye yardımcı olmuştur.

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                Mehmet Bey navigasyonu merak ediyorum. Sizce yeterli mi. Yani güncellemesi falan nasıl yapılacak veya şu anki yüklü versiyonda detaylar yeterli mi. Eğer bunlara cevap verdiyseniz kusura bakmayın kaçırmış olabilirim Sanırım sorulmuştu ama cevap verilmemişti.
                Saygılar...

Yorum

Kesinlikle yeterli olmuş açıklamanız. Teşeküür ederim. Videoda biraz dikkat ettimde sanki yetersiz gibi bi izlenim almıştım ama demekki değilmiş. Gayet iyi bence. Ben de görüştüm Fly Audio yetkilileri ile. Ayın 15 inde yeni cihazlar gelecekmiş. Sanırım Denizli de taktırıcam.
                  Bu kararı vermemde sizin payınız büyük oldu.
                  Teşekkürler.

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim.
                    Flyaudio aracın garantisini etkiler mi ? TV seyredilebiliyor mu ? bluetooth bağlatısıyla telefonla görüşülebiliyor mu (aracım edition elegance paket)

Tşk.

Yorum

Genel olarak OPEL ile anlaşmaları yok. Servis bazında anlaşma yapıyorlar.
                      Flyauido ile anlaşmalı servislerde taktırırsanız ve sürekli aynı servise gidiyorsanız sorun olmaz.
                      Araç üzerindeki kablolara dokunmadan montaj yapıyorlar. Eski ekranı atmayın. Allah korusun ilerde araçla ilglili çok büyük bir sorun yaşarsanız,
                      sökersiniz Flyaudio'yu hiç takılmamış gibi eski ekran ile sorunuzu giderirsiniz.
                      Analog TV hareket halinde netice vermeyeceği için taktırmadım. Ancak takılıyor. Dijital TV yaygınlaşınca daha sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
                      Bluetooth gayet güzel çalışıyor.

Orjinal yazı sahibi: SHS
                      Arkadaşlar merhaba,

Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim.
                      Flyaudio aracın garantisini etkiler mi ? TV seyredilebiliyor mu ? bluetooth bağlatısıyla telefonla görüşülebiliyor mu (aracım edition elegance paket)

Tşk.

Yorum

aletı yerınde ınceleme sansını buldum bugun gercekten harıka
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

@celikler :

Yerinden çıkık vaziyette çalışmıyor zaten... haha haha haha

Sanada en kısa zamanda bir duvar dibi ayarlıyoruz ve yeni bir insignia alıyoruz.

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                          aletı yerınde ınceleme sansını buldum bugun gercekten harıka

Yorum

merhaba herkese iyi günler adım hamdi benli FLY AUDIO firması adına markamızla alakalı sorularınızı cevaplamak üzere aranızdayım. elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. herkese iyi günler,iyi haftalar.

Yorum

Hoşgeldiniz Hamdi Bey. Muhtemelen sorusu olan bir sürü arkadaşımız olacaktır. Bunlara ben de dahil tabiki. Sizi aramızda görmek bizi memnun edecektir.
                              Saygılar...
                              Orjinal yazı sahibi: burgman650
                              merhaba herkese iyi günler adım hamdi benli FLY AUDIO firması adına markamızla alakalı sorularınızı cevaplamak üzere aranızdayım. elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. herkese iyi günler,iyi haftalar.

Yorum

DOKTOR CEM BEYİN SORULARI : Hamdi Bey tekrar merhabalar ve tekrar hoşgeldiniz.
                                Cihazınızı Mehmet bey taktırdığından beri epey inceledim. Bi kaç şey sormak istiyorum
                                Ben Afyon'dayım. Sizin firmadan bi arkadaşla konuştum Denizli de montaj yaptırabileceğimi söyledi. Önümüzdeki haftalarda Ankara da işlerim var. Sanırım Ankarada da anlaşmalı olduğunuz bi opel servisi mevcuttur.
                                Bir de ben arka koltuk için sadece bir tane ekran istiyorum sağ arka tarafa. Geri görüş kamerasıyla birlikte. Bana toplam maliyeti ne kadar olur acaba? Sanırım önde müzik dinlerken arka kamerada film seyredilebiliyomuş. Bu nasıl oluyo acaba? Arkadaki için kulaklık girişi falan var mı?
                                Ha bide bizim arabaların ses sistemi malesef biraz zayıf. Bu araçlar için üretilen orjinal infinity ses sistemi diye bişey var. O sistem için arka camın önünde 2 adet hoporlör yuvası var. Ama bizim araçlarda buralar boş haliyle. Oralara da 2 adet şöyle güzel bi hoporlör sistemi konulabilir mi?
                                Eğer tüm bunları yaparsak bana toplam maliyet ortalama ne kadar olur?.
                                Mehmet Bey'e yapılan montajda geri görüş kamerası için arka tamponun tam ortası seçilmiş. Bence çok görsel olmamış. Daha usturuplu yada daha gizli bir yer seçilebilir mi sizin de bir fikrinizi almak istedim.
                                Biraz uzun oldu sanırım.
                                Şimdiden teşekkürler...
                                Dr. Cem

Yorum

İşleniyor...
                                X