Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme
Mehmet arkadaşım,
Hayırlı olsun.
Daha önceden benzeri konulara olan titizliğini bildiğimizden yorum ve değerlendirmelerin bizler için önemliydi.
Umarım uzun vadede de tatminkar bir üründür ve hepimiz için de ciddi bir alternatif olur.
Flyaudionun oem parçalarında kullandığı markalar dan LCD den çok etkilendim. LCD'nin Sharp olduğunu tespit ediyorum.
Sharp LCD konusunda çok iddialılar!
Mehmet, şahane olmuş, güle güle kullan, bir tel opel amblemine takıldım, yenisi daha zarif olacak. senin update etme şansın olacak mı?
Tekrar hayırlı olsun, siteyi zenginleştirdiğin için ayrıca teşekkürler. clapclap clapclap clapclap
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Daha iyisi inşallah sizlere nasip olur.
Flyaudio / Türkiye ile irtibatı kesmiş değilim. Teknik konular ile ilgili en yetkili kişi ile ( Hüseyin Bey ) cihaz ve arayüz ile ilgili sürekli fikir alışverişindeyiz.
Aklıma gelenleri konuşup tartışıyoruz, fikir jimnastiği yapıyoruz. Olması gerekenleri listesine ekliyor.
Yeni logoyu Çağrı'dan aldım kendilerine ilettim. Bir sonraki siparişleri yeni logo ile gelecekmiş.
USB mp3 player ile ilgili arayüz ile ilgili fikirlerimi ilettim ( Arabanın kendi mp3 player arayüzünün aynısı olması daha şık olur. cool )
Dokunmatik ekran menüsünde bir köşeye ilave bir düğme istedim.
Bu tür feedback'leri çok önemsiyorlar. Kullandıkça fikirlerimi ileteceğim... Yeni kullanıcılarda fikirlerini iletir. Cihazı en verimli kullanacak şekle getiririz.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Orjinal yazı sahibi: mehmet
* Samsun Reis Otomotivde montaj dahil 2.600 TL etiket var. Cihazın satış fiyatı montaj hariç 2.350 TL . Benim aracımda test edildiği için montaj bedeli ödemedim.
Orjinal yazı sahibi: corail
güle güle kullanım..
ahh bi de bizim dvd 800 lerin önce bi navigasyonunu güncelleyebilsek..
Ya bu nasıl iş ben 2 hafta önce Kavuklara gittim. Satış görevlisi bana dvd800 ile sorumuz yok dedi artık yeni dvdler var dedi. Eski sürümde mavişehiri yoldışı diye gösteriyomuş falan diye belirttim güldü, yok artık düzeldi dedi... Güncel haritayı vereceklerini söylüyorlar fakat insignianın bütün broşürlerinde dvd 800 ile birlikte harita sunulmaz diyor?????
Yeni haritaları informal yüklüyorlar. Çünkü Harita Genel Komutanlığının bazı bölgeleri tasdik etmesi gerekiyormuş, ama uluslararası anlaşmalara göre bu da sakıncalıymış. Onun için kataloglarda harita konusunda sorumluluk almadıklarını söylüyorlar ama yine de müşterileri mağdur etmemek için yüklüyorlar.
Yalnız şunu da belirtmek istiyorum. Ben eski 22 MB lık sadece TR olan haritayı kullanırken hedef bulma çok daha mantıklıydı. Şimdi Avrupayı da içeren harita yüklendikten sonra hedef girdiğimde saçmalıklar yapmaya başladı. Bildiğim yollarda bile garip garip alternatif güzergahlar veriyor. Hafzayı tam olarak temizlediğinize emin olduktan sonra yenisini yükletin. Yaklaşık 14-15 dakika sürüyor.
edit:
@mehmet: flyaudio navigasyon güncellemesini kendi mi üstleniyor yoksa sorumluluğu ve ücretlendirmeyi navigasyon firmasına mı bırakıyor. Normal prosedürde olduğu gibi ilk yıl 2 kere ücretsiz güncelleme vb. uygulamaları var mı?
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Hakan Abi çok zor sorular soruyorsunuz. ihihi
Soru üzerine Flyaudio ile görüştüm. Forumda Flyaudio cihazı ile alakalı kullanıcılardan gelebilecek soruları cevaplandırmak için,
Flyaudio firmasından Hamdi Beyi aramıza davet ettim. En kısa zamanda aramıza katılacak ve merak edilenleri cevaplayacak.
Dilim döndüğünce bende gelecek sorulara yardımcı olabilirim. Ama en doğrusu yetkili ağızdan cevap alabilmek.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Orjinal yazı sahibi: Burak
Orjinal yazı sahibi: corail
güle güle kullanım..
ahh bi de bizim dvd 800 lerin önce bi navigasyonunu güncelleyebilsek..
Ya bu nasıl iş ben 2 hafta önce Kavuklara gittim. Satış görevlisi bana dvd800 ile sorumuz yok dedi artık yeni dvdler var dedi. Eski sürümde mavişehiri yoldışı diye gösteriyomuş falan diye belirttim güldü, yok artık düzeldi dedi... Güncel haritayı vereceklerini söylüyorlar fakat insignianın bütün broşürlerinde dvd 800 ile birlikte harita sunulmaz diyor?????
Yorum