Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Flyaudio Car DVD Player Navigasyon Bluetooth çözümü-Montaj/İnceleme

Hayır mümkün değil.
    Orjinal DVD800 ile ilgili Opel'in güncellemeleri hariç çok fazla bir gelişme yok.

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Mehmet abi bişeyi merak ediyorum,
    Fly Audio daki naviqasyon proqramını, haritayı bizim DVD-800 lere yükleyebilmek mümkün mü abi?
    Bunun bi CD si filan satılıyor mu firma tarafından?
    Satılıyorsa fiyatı ne kadardır?
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ürün harika bir hava verdi arkadaşlar araca içerideki ambiyans harika oldu koltuk kafalıklar oldukça güzel .tek sorun fazlaca ilgi çekmeye başladı kesinlikle kafalıklarda olmalı sadece kendiniz değil o hvayı arkada oturanlarda yaşasın .. ısparta opel mutsan harika bir montajla 4 saat gibi kısa zamanda montaj yaptı ..inanın verilen paranın hakkını fazlaca veriyor..
      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

toplam maliyeti ne oldu acaba?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Mehmet abi şimdi ben bizim arabadaki DVD-800 ü söküp FLY Audio ya qeçsem, bi sorun olur mu ve Turn-Push da çalışır mı?
          Böyle birşey mümkün mü sence...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

3500 tl oldu ancak araç içi bej benim kafalıkların tonu tam bire bir tutmuyor .. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim arakadşlarımında 2 aracı ile beraber 3 araça taktık harika oldu mutlaka insignia da olmalı ...
            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Yeni Insignia alacak arkadaşlar DVD800/CDC400/CD400 opsiyonlarına karar vermeden önce mutlaka bu konu ile ilgili forumdaki başlıkları ve kullanıcı görüşlerini okumalılar.
              Kişisel görüşüm eğer DVD800'ü söktürüp Flyaudio alacaksanız. Baştan DVD800 almayın bence . Baştan DVD800 için 4.000 TL civarında para ödeniyor. 4.000 lira DVD800'e para vereceğinize vermeyin cebinizde kalsın. 2.500 liraya Flyaudio taktırın... Daha Flyaudio cihazı Türkiye'de yokken ve araç uyumu test edilmediği halde ,ben şahsen DVD800 almayıp, Flyaudionun gelmesini bekledim. Neticede bir gün araca %100 uyumlu bir cihaz yapılacaktı. Flyaudio'nun yaptığını duyunca Flyaudio'nun gelmesini bekledim.

Gelelim DVD800 sökülüp Flyaudio takılırmı?, takılırsa TurnPush çalışırmı ? Ayrı bir uzmanlık konusu ihihi
              Bildiğim kadarıyla forumdan DVD800 söktürüp Flyaudio taktıran olmadı. Bu konuda net bir bilgim yok. Bilmediğim konularda yanlış bilgi vermek istemem.

Mehmet abi şimdi ben bizim arabadaki DVD-800 ü söküp FLY Audio ya qeçsem, bi sorun olur mu ve Turn-Push da çalışır mı?
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Geçişte sorun olmaz ama turn-push tam manası ile çalışmaz sadece ışıkları yanar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Gelelim DVD800 sökülüp Flyaudio takılırmı?, takılırsa TurnPush çalışırmı ? Ayrı bir uzmanlık konusu ihihi
                  Bildiğim kadarıyla forumdan DVD800 söktürüp Flyaudio taktıran olmadı. Bu konuda net bir bilgim yok. Bilmediğim konularda yanlış bilgi vermek istemem.
                  Denizli'de bir araçta denemişler, olmamış.
                  InsigniaTEAM

Yorum

olmuyor arkadaşlar ben halen ışıklarını dahi yaktıramadım...

Yorum

huh
                      Siz de mi DVD-800 den FLY Audio ya qeçmek istediniz?
                      Turn-Push un ışıkları mı yanmadı?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

hayır arkadaşım ben turn pushu sonradan taktırdım flyaudioyuda sonradan taktırdım. 2 tane servise götürdüm ama nafile ışıklarını dahi yakamadılar...

Yorum

Herkese MErhaba ;

Mehmet arkadaşımızın yoğun araştırmaları ve tavsiyeleri üzerine CDC 400 sistemime Fly Audio ürününü taktırdım. Ürün herkesin anlattığı gibi çok başarılı. Yalnız montaj yapılırken eski çıkan sistemin arka tarafındaki siyah plastik aksamın kesilmesi gerekiyor. Aksi halde Fly dvd konsolu içeriye sığmıyor. Ürünle birlikte IGO yazılımı geldi fakat Opel arması eski modelden.

Kablo bağlantılarında kesim işlemi gerekmiyor. Sadece Can Bus hattından bağlantı alınması amacıyla (tahmin ettiğim kadarıyla) sigorta panelinde bir kablo sıyrılıyor ve ara bağlantı alınıyor. Aynı işlem klima bağlantı kablosundan da yapılıyor. Birde aracı servis goturdugumuzde bilgisayar baglanılan kontrol portuna bir kablo takılıyor ve bunun takılı olarak kalması gerekiyor sistemin çalışması için.

Bende tek sorun geri gorus kamersaında yaşanıyor. Cenmax marka plaka ışıklarının ortasına monte edilen değişik bir kamera takıldı. Piano Lake renginde. Geri vitese takjtığımda goruntu ters geliyor. Bazen duzeliyor kendi kendine. Tekrar terse donuyor.

Şimdilik bu kadar.

Keyifli Sohbetler ;

Yorum

yeni Opel logosunu göndermiştik. güncellemeyle yeni logoyu eklerler diye tahmin ediyorum. güle güle kullanın
                            InsigniaTEAM

Yorum

MErhabalar...
                              Ben de h sonu montajı yaptırdım. Bence de çok başarılı bi cihaz. Ancak aynı logo sorunu bende de mevcut. Logo eski logo halen. Oysa Hamdi Bey logonun yenilendiğini söylemişti.
                              Navigasyon için bence harita çok da güncel değil. Yada ben beceremedim. Mesela Denizli deki Forum Çamlık alışveriş merkezleri arasında kayıtlı değil. Ayrıca Afyon Denizli arasında bölünmüş yollarda bazı yerlerde kavşak var görünüyor ama oralar bölünmüş yolla beraber kapanmış durumda.
                              Geri görüş kamerasını ben de plakalığa taktırdım. Çok hafif görünüyo çıkıntı olarak. Onun dışında bence tamponun delinmesiyle takılanlardan daha şık durdu.
                              Görüntü kalitesi ses bence çok iyi.
                              Saygılar...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bu ne ya bi ben mi kaldım taktırmayan
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X