merhaba arkadaşlar.kullanma klavuzuna göre CONFİG butonu.RADYO AYRLARINDA DAB MENÜSÜ çıkması gerekiyor. bende çıkmıyor.acaba başka bir donanım veya yazılımmı gerek.servise sordum kesin olmamakla beraber sadece infinity ses sistemi olan araçlarda bu menünün olduğunu söylediler.bu bana pek mantıklı gelmedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.aracım 1.6 cosmo dvd 800 teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DVD800 DAB MENÜSÜ HAKKINDA
Collapse
X
-
Ynt: DVD800 DAB MENÜSÜ HAKKINDA
Orjinal yazı sahibi: deltamerhaba arkadaşlar.kullanma klavuzuna göre CONFİG butonu.RADYO AYRLARINDA DAB MENÜSÜ çıkması gerekiyor. bende çıkmıyor.acaba başka bir donanım veya yazılımmı gerek.servise sordum kesin olmamakla beraber sadece infinity ses sistemi olan araçlarda bu menünün olduğunu söylediler.bu bana pek mantıklı gelmedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.aracım 1.6 cosmo dvd 800 teşekkürler.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: PATRONdab menüsü ile neler yapabiliyoruz ki ?INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Arkadaşlar, DAB dijital radyo yayını demektir, Türkiye'de henüz olmayan bir teknoloji, bu yüzden araçlarımızda da DAB alıcısı mevcut değildir. Menüsü de bu yüzden çıkmaz, çıksa da zaten bir işe yaramaz, Türkiye'de dijital radyo yayını yok.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum