Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel online navigasyon güncellemesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel online navigasyon güncellemesi

online navi store üzerinden opel güncel harita satışına başladı navteq firması ile işbirli yapıp Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Hollandaca dillerinde servis yapıyor,Türkiye dahil 30 ülkenin haritası mevcut İngiliz sterlini, İsviçre Frankı, İsveç Kronu ve Euro şeklinde ödeme yapıla biliyor cd 500 cd 600 dvd800 dvd 900 modellerini destekliyor.

www.navigation.com/opel
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Ynt: opel online navigasyon güncellemesi

129 € insaf biraz o fiyata navigasyon cihazı alır koyarım daha iyi...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ulaş kardeş sen güncelleme yaptınmı
      2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

eski ile yenisi arasındaki farkı gördün mü yoksa hala yol dışı yazısı mı çıkıyor
        2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİR
          ulaş kardeş sen güncelleme yaptınmı
          bende necvox var bu orjinal opel navi si için ben necvox umu netten güncelledim zaten 1 güncelleme hakkım vardı onu da yaptım.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

2010 model cosmo aracım var. Haritası eski anlaşılan cünkü ana yollar var sadece. Güncelleme yaptırmak istiyorum ancak nasıl olacak bilmiyorum. Öğrendiğim kadarı ile astralarda farklı farklı navigasyonlar varmış. Ben biraz ekranı inhceledim ancak model hakkında bir şey göremedim. Acaba bu aracın üzerinde hangi model navigasyon geliyor bilen var mı?

Yorum

Arkadaşlar 2010 1.6 cosmo araç aldım.navigasyon da kayıt adresleri sileyim derken navigasyon da silindi şimdi nav.düğmesini bastığında navigasyon dvd si yükleyin diyorbu sorunu nasıl aşarım nasıl yeniden yükleme yapabilirim acil yardım

Yorum

welcome

Servise gidin tekrar yuklerler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                X