Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için hoparlör tavsiyesi.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia için hoparlör tavsiyesi.

SPECIFICATIONS
    General
    Power Output 250W
    Frequency Response (±3dB) 10Hz – 150Hz
    Variable Bass EQ +3dB to -6dB at 45Hz
    Variable Electronic Crossover 70Hz – 170Hz
    Phase control 0 or 180 degrees
    Preamp Level Inputs 250mV – 4V
    Dimensions (H x W x D) 1026mm x 164mm x 365mm

Yorum

harika olmus baska resimleri varmı aracının cihazları gösteren

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Cihaz tek bir parça. Polimer kasa üzerinde 1 adet 250mm inch subwoofer, 2 adet 10-inch pasif radiator ve 250-watt Class D amfiden oluşuyor.

Insignia da kullanılan ses sistemi Infinity oldugu için araştırıken bu urunu bulmuştum. Bagaja birebir oturuyor diyebilirim.On konsola sadece uzaktan ses ayarı yapabileceğiniz bir kumanda takılıyor. (eger isterseniz) . Ben direksiyonun alt tarafına taktırdım. Boyutu biraz buyuk oldugu için kargo bedeli yuksek diyerek genelde Turkiye'ye getirmiyorlar. Ben de şansıma son kalan urunu almıştım. Ses nasıl derseniz ben yarıdan yukarıya acamadım. Arka cam sallanıyor

ama bass seviyesini çok açmayıp kısık seste bile muzikteki doygunlugu yaşamak çok guzel

Yorum

Djin sende benim gibi navigasyonzede olmuştun.
          Ancak ben ikinci insigniam da da navi almadım. İkincide bilerek almadım.

Çok farklı çözümler var artık.
          Flyaudio'nun cihazı muhtemel perşembe günü (yarın) takılacak.
          Navisiz insignia kalmasın...
          Bu arada arka kapılardaki diyafon tipi hoparlörleri değiştireyim istedim...

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Evet ne yazıkki araca bir an once kavusmak için navigasyon vs. istememiştik. Halbuki isteseydik te aynı surede gelecekmiş. ihihi

Neyse hayırlısı diyelim. Az once okudum çözümleri. Çok guzel ve bilgi verici olmuş. Takipteyim

Yorum

ee bunlar sub comp nerde bagajda peki

Yorum

Amfi ve baglantı çıkışları sistemin sağında ve solunda yer alıyor. Herşey tek bir yapıda toplanmış. Fazla yer kaplamadığı için kullanışlı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Opel Insignia aracımda bulunan hoparlörlerden gelen ses beni tatmin etmiyor.
                  Özellikle arka kapılardaki ses hem zayıf, hemde kalitesi çok düşük. Tabiri caizse çaycı diyafonu gibi.
                  Opel'den aldığım bilgiye göre, orjinal hoparlörler 16,5 cm çapında ve 20 W gücünde.
                  Amfi olayına girmeden, sadece değişim amaçlı hoparlör önerileriniz?
                  Hadi bakalım alın size yeni konu ...

Aklımdakiler.

JBL GT5-652 16,5CM 75 TL => http://www.sahibinden.com/jbl_gt5-65...XQQdisplayitem
                  PIONEER TS-G 1613 16CM 160W - 59 TL = > http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER...QQidZZ25518607
                  PIONEER TS-G 1643 16CM 160W - 75 TL = > http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER...QQidZZ25516083

ilk linkteki ilan bana çok mantıklı geldi, fiyatıda cazip gibi. sizin verdiğiniz insignianın standart kolonlarının değerlerine bakarsak, ilandaki jbller insignianınkinin 2 katı gücünde.
                  birşey sormak istiyorum, bunları taktırmak istediğimiz zaman 2 takım alıp öne ve arkayamı yaptırıcaz ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Arkadaşlar, ben evde iyi bir HIGH-END müzik dinleyicisiyim. Insignia hoperlorları hiç te o kadar kötü değil, sadece power eksikliği var.. İyi bir amfi desteği ile kaliteli sound elde edilebilir..

Yorum

insignianın standart özelliklerini ben hiç beğenmiyorum , bass diye birşey yok resmen. ayrıca bagaj deldirmektense bencede ayrı kolon almak daha mantıklı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ses olayını çözen varmı kolon değişikliği vsvsv

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                          ses olayını çözen varmı kolon değişikliği vsvsv
                          Arka camın ora panzilot harici sacı açık zaten.Pioneer,alpine,jbl türü oval watt yüksek hoparlör ayarlayabilirsiniz

Yorum

mevcut passatımın arkayı kestirdim 2 ad poiner 460 kolon edison 950 vat anfi var onlarımı geçirsem acaba ama kapılardaki hoporlörler çok kötü sesi ve kaliteyi seven biri olarak olmuyor )

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                              mevcut passatımın arkayı kestirdim 2 ad poiner 460 kolon edison 950 vat anfi var onlarımı geçirsem acaba ama kapılardaki hoporlörler çok kötü sesi ve kaliteyi seven biri olarak olmuyor )
                              Kapılarada aynı ölçüde aynı markalarda hoparlör uyarlanabilir.hatta + anfi ve bass.Bizim canavarların çıkış wattları yeterli gelirmi onunla ilgili bilgim yok maalesef

Yorum

ARkaya tam olur bu bence

Yorum

İşleniyor...
                                X