Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için hoparlör tavsiyesi.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia için hoparlör tavsiyesi.

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
    yapma yaw neyse o zmn bir tesisatçıya açtırıp bakalım ne yapabiliriz

sadece bi duyum bu, emin değilim, yanlış bilgi vermek istemem.... hatta forumda konuşulmuştu sanırım...

Yorum

alıntı....

ön kapılarda arka kapılarda 4 ohm 20 watt 16.5 cm ama klasik adaptörler olmuyor 20 watt a görede bayağı sağlamlar 150watt amfimle zorlamadan kullanıyorum sdece önleri değiştim arkalar park sensörü için duruyor daha kısık vaziyette ayrıca ortada b,r hoparlör daha var köprülenmiş vaziyette amfi bağladığınızda sesi sağı solu bastıracak kadar artabiliyor onun için ya ona ayrı bir kanal çıkacak yada iptal edeceksiniz
      sub bass bagajda kısık kalıyor ama hiç yoktan iyidir hoparlör delikleri olan pandizot 500-600tl civarı 6x9 hoparlör takarım derseniz onlardan almak lazım yada 20-30 tl ye orijinal infinity kapakları var ama pandizotu kesmek marifet istiyor
      ayrıca arka hoparlör coaxial öndekiler component tarzı arkada kapıda componenti takacak yer demirde hazır ama trimi delmeniz gerek
      vs vs

Yorum

Ben sıkıntısız bir şekilde adaptor baglantısıyla hallettim. Bir sıkıntı olmadı.Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
          aynen emrecim pionner takıcam zaten ama net ölçülerimizi ariyorum şuan)) snn astonda varmı tesisiat
          Bende İnfinity ses sistemi var başından beri her alacak kişiye diyorum opsiyon fiyatı 1800 mü öyle bişey kesinlikle olması gereken bir sistem anfi +4 hoporlor + panzilot üstü baslı hoporlor + 2 mid
          çok yeterli şimdi 1800 e ne sistemler yapılır deniyor ama ne yapılır ?
          her şeyi bırak kesip biçme olmadan olmaz orjinali gibi olmaz servis garantisi olmaz orjinal olmaz...

Yorum

Üstadlar sadece hoporlörleri değiştirerek hiçbir ekleme yapmadan daha kaliteli ses alabilirmiyiz? Servis garantisinden çıkarmı birde?
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

sadece hoparlör değişimiyle ne kadar fark elde edersin bilmiyorum ama (hoparlör değişimine göre daha masraflı olacak) arabaya flyaudio yada cyclone sistem taktırırsan daha iyi ses elde edersin. +hoparlörleride değiştirirsen daha da güzel olur
              çünkü orj. radyo sesi çok kısıtlıyor.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                sadece hoparlör değişimiyle ne kadar fark elde edersin bilmiyorum ama (hoparlör değişimine göre daha masraflı olacak) arabaya flyaudio yada cyclone sistem taktırırsan daha iyi ses elde edersin. +hoparlörleride değiştirirsen daha da güzel olur
                çünkü orj. radyo sesi çok kısıtlıyor.
                Zaten yazın navitech marka navi paketi alıcam 1400 tl ye içince tv, dvd, bluetooth, navigasyon, geri görüş kamerası var. Radyo yine dediğiniz gibi kaliteli çekmiyor radyo ile ses sistemini biraz daha iyileştirmek lazım dediğim gibi...... Ses sistemi varmıdır acaba navitech in servis garantili uygun fiyattan.....

Yorum

onun yerine dediğim gibi flyaudio yada cyclone tavsiye ederim, 300-400 tl daha pahalı ama navitech'den iyi olduğuna eminim ve forumun %90'ıda bu 2 markayı tercih ediyor.
                  şöyle bir örnek veriyim,
                  flyaudio=beko
                  cyclone=arçelik
                  navitech=trident mesela

yada araba sektöründen örnekle
                  fly=toyota
                  cyclone=ford
                  navitech=dacia

navitech'in aynı sistem ve görüntüde piyasada birsürü kopyasını bulabilirsin. flyaudio'nun aynı özellikte, donanımda ve kullanılan arayüzlerde bir eşini görmedim. cyclone'da biraz navitech gibi ama navitechden daha üst konumda bence navi ile fly arasında denebilir.
                  ama tercih senin tabiki
                  InsigniaTEAM

Yorum

onun yerine dediğim gibi flyaudio yada cyclone tavsiye ederim, 300-400 tl daha pahalı ama navitech'den iyi olduğuna eminim ve forumun %90'ıda bu 2 markayı tercih ediyor.
                    şöyle bir örnek veriyim,
                    flyaudio=beko
                    cyclone=arçelik
                    navitech=trident mesela

yada araba sektöründen örnekle
                    fly=toyota
                    cyclone=ford
                    navitech=dacia

navitech'in aynı sistem ve görüntüde piyasada birsürü kopyasını bulabilirsin. flyaudio'nun aynı özellikte, donanımda ve kullanılan arayüzlerde bir eşini görmedim. cyclone'da biraz navitech gibi ama navitechden daha üst konumda bence navi ile fly arasında denebilir.
                    ama tercih senin tabiki
                    çağrı şu fly'ı toyota değilde mercedes yapalım bence
                    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Cok tahrik ediyorsunuz adami ihihi cyclone 1900 tl dediler istanbul da daha hesapli ve karta taksit yapan yer varmi onerebileceginiz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                        Cok tahrik ediyorsunuz adami ihihi cyclone 1900 tl dediler istanbul da daha hesapli ve karta taksit yapan yer varmi onerebileceginiz?
                        artık klasik bir cevap oldu ama Odak'la görüş istersen
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                          artık klasik bir cevap oldu ama Odak'la görüş istersen
                          2000 tl demişlerdi zamanında yazın kampanyada çıkar yaza bayağı bişiler yapıcam....

Yorum

İşleniyor...
                          X