kim derse desin uğur ben passata doğan şahin gibi kestim koydum 460 w 2 ad anfiyide çaktım güm güm garı gitti güm güm gari gitti )bunuda delecem kaçarı yok böyle ses sistemi olcağına bırak kara düzen olsun ses çıksın yapimde paylaşım ))
yaw bende ses sistemini depiştirmek istiyorum sadece kapıları değişsem yeter arkaya istemiyorum bişey nerden buluruz kapılardaki için sağlam ses çıkaran hoparlörler
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
yaw bende ses sistemini depiştirmek istiyorum sadece kapıları değişsem yeter arkaya istemiyorum bişey nerden buluruz kapılardaki için sağlam ses çıkaran hoparlörler
kapılara 2 takım focal mid ve sağlam bi amfiyle çok güzel, çok kaliteli bi ses alabilirsiniz....
Alpine
Boss
Pioneer
İnfinity
bu markalardan birini terih edersen seni tatmin eder irde sierra
duyduğum kadarıyla orjınal kapılardaki kolonların mıknatısı çok küçük ve basıkmış, kolonun takıldığı yer oldukça darmış, o yüzden dişarıdan alıcağınız kolonların mıknatıs kısmı büyük gelebilir, kapının döşemesi yerine oturmayabilir....
Yorum