Selam arkadaşlar daha evvel rahat bir biçimde çalıştırdığım usb giriş soketini ve yanında bulunan diğer giriş dahil çalışıyordu. Denemelerime rağmen ikisinide çalıştıramıyorum. Sadece CD + Radyo çalışıyor şuanda. Sistem neden gitti acaba ? Çözümü kendim yapabilirmiyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
USB çalışmıyor...
Collapse
X
-
Ynt: USB çalışmıyor...
Abi Yeni bişi yüklemedim. Sıfır aldım HP marka 8 gb.
Yükledim 50 şarkı, 20 gün dinledim ve hiç çıkarmadım. Bir gün aracı çalıştırdım ama yok açamıyorum o menüyü. Stop ettim taktım çıkardım, daha sonra defalarcva yeniden denedim filan ama yok. Sanki araçta öyle bir menü yok gibi. Tuşa basıyorum basıyorum giriş yapmıyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersin_58Abi Yeni bişi yüklemedim. Sıfır aldım HP marka 8 gb.
Yükledim 50 şarkı, 20 gün dinledim ve hiç çıkarmadım. Bir gün aracı çalıştırdım ama yok açamıyorum o menüyü. Stop ettim taktım çıkardım, daha sonra defalarcva yeniden denedim filan ama yok. Sanki araçta öyle bir menü yok gibi. Tuşa basıyorum basıyorum giriş yapmıyor...1.3 cdti sport astra j (beyaz)
Yorum
-
Araç 2009-2010 model, CD400 serisi ses sistemine sahip Insignia mı? Eğer öyleyse USB'de sorun çıkma ihtimali var, garantideyse bir parçayı değiştirirler(Teknik bülten:2735), değilse ne kadar tutar bilemiyorum.
Akü söküp-takmak, radyoyu resetlemek geçici çözümler, sorun tekrarlar diye biliyorum.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum