Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bej rengi multimedya
Collapse
X
-
Ynt: bej rengi multimedya
tmm çağrıcım tam istediğimi buldum
ufukun aracında şimdi gördüm eski defterleri gurcalarken şimdi özelden yazdım nerden aldığını öğrencem
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2015 leon fr
Yorum
-
benim bulduğum da şöyleydi ihihi ama markası cyclone değilmiş sanırım
logo ve tuşların tasarımına bakılırsa Alpine gibi duruyor
BMW havası var dediğim BMW'de şu şekilde;
InsigniaTEAM
Yorum
-
Çağrı bey resmini eklediğiniz ekranlar bugüne kadarki gördüklerimin içerisinde en çok orjinal gibi olanı.Acaba bunların markası ve fiyatı nedir? Nerede bulabilirim biraz bilgi verirmisiniz?2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
tlf görüşmedim resimler insignia resmi ama sitede uygulanan araçlarda opel/insignia ya girdiğimde bu multimedya çıkmiyor baka var koltuk başlığının içine yerleştirilmiş bura olmazsa başka yer mutlaka vardır ve bende onun için araştırıyorum bir iş yapıyorsak düzgün olsun isterim bulursam bilgilendiririm sizi2015 leon fr
Yorum
-
alpine modeli çok şık duruyor gerçekten. taktırırsan bundan taktır yiğit kardeş...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagribenim bulduğum da şöyleydi ihihi ama markası cyclone değilmiş sanırım
logo ve tuşların tasarımına bakılırsa Alpine gibi duruyor
BMW havası var dediğim BMW'de şu şekilde;
biraz önce görüşme yaptım, durumu tlf açan sorumlu kişiye ilettim beni aktepesound müdürü osman beyle görüştürdü
1: alpine monititor
2: dış kasa ve kaplaması özel deri ismini unuttum deri sonradan aracın döşemelerine göre bire bir uyumlu boyanacakmış
3: bizim araçlarda cd500 ve dvd800lerde oynatıcı olmadığından ben usb oynatıcısı istedim istersen aux girişindende bağlarız hoporlörlerden ses alırsın isteyenede bagaja dvd oynatıcısı koyabilirim dedi
4:kablosuz alpine marka kulaklık verecek
2 ekranlı işçilik dahil 1750tl
1 yani tek ekranlı 1250 tl olarak söyledi
bende bizim siteden bahsettim ön ayak oluruz yaptıranlarda çıkar dedim. aslında gökhanı arattırıp memur ayağına yatsaydı dahada inerdi belki
2 ekranlı işçilik dahil 1550tl olabileceğini birinci sınıf işçilik olduğunu söyledi. osman beyin söylediği sözlerden biriside biz porsche bmw mersedes gibi araçlarla hepside sıfır bayi bize getiriyor biz montajını yapıyoruz geldiğinizdede göreceksiniz dedi ve türkiyede kasa yapan tek firma onlarmış
sonradan takılan necvox flyaudio navigasyon cihazların dvd oynatıvcısı olduğundan birazdaha fiyat düşer dedi ama nekadar bilemiyorum
2015 leon fr
Yorum
-
biraz önce görüşme yaptım, durumu tlf açan sorumlu kişiye durumu bildirdim beni aktepesound müdürü osman beyle görüştürdü
1: alpine monititor
2: dış kasa ve kaplaması özel deri ismini unuttum deri sonradan aracın döşemelerine göre bire bir uyumlu boyanacakmış
3: bizim araçlarda cd500 ve dvd800 oynatıcı olmadığından ben usb oynatıcısı istedim isteyenede bagaja dvd oynatıcısı koyabilirim dedi
4:kablosuz alpine marka kulaklık verecek fiyata dahil değil
2 ekranlı işçilik dahil 1750tl
1 yani tek ekranlı 1250 tl olarak söyledi bende bizim siteden bahsettim ön ayak oluruz yaptıranlarda çıkar dedim bana
2 ekranlı işçilik dahil 1550tl olabileceğini birinci sınıf işçilik olduğunu söyledi osman beyin söylediği sözlerden biriside biz porsche bmw mersedes gibi araçlarla hepside sıfır bayi bize getiriyor biz montajını yapıyoruz dedi geldiğinizdede göreceksiniz dedi ve türkiyede kasa yapan tek firma onlarmış
sonradan takılan necvox flyaudio navigasyon cihazların dvd oynatıvcısı olduğundan birazdaha fiyat düşer dedi ama nekadar bilemiyorum
kulaklık fiyata dahil değil yanlış anlaşılması 120tl birde 140 tl var dedi2015 leon fr
Yorum
Yorum