Uygulaması çok basit, sadece OBD soketine cihazı takıyorsunuz o kadar. Uygulamayı kullanan anlamında soruyorsanız var, ama sistemin montajını yapan anlamında soruyorsanız montajı sadece 3 saniye sürüyor ve kendiniz yapıyorsunuz.
Bu proje ile ilgili teknik kısımda yapılacak bir şey kalmadı,öneriniz için teşekkür ederim. Utku'nun benden istediği birkaç iş daha vardı, onlarla ilgili çalışırken destek ve fikir almak iyi olur (cosmo far, push turn vb)
Öneriniz için tekrar teşekkür ederim..
Ankarada kullanan bir arkadaşın numarasını size özelden iletirim. Tabi önce kendisine sormam gerek.
Burak
Bu proje ile ilgili teknik kısımda yapılacak bir şey kalmadı,öneriniz için teşekkür ederim. Utku'nun benden istediği birkaç iş daha vardı, onlarla ilgili çalışırken destek ve fikir almak iyi olur (cosmo far, push turn vb)
Öneriniz için tekrar teşekkür ederim..
Ankarada kullanan bir arkadaşın numarasını size özelden iletirim. Tabi önce kendisine sormam gerek.
Burak
IOS daha sonra desteklenecek. Şu an ilk etapta ürünün Android ile satış adedini görüp ona göre yatırıma devam etmeyi düşünüyorum.
Siz ortaya somut birşeyler sunsanız (uygulama videosu, fotoğrafları vs) sadece bu siteden tatminkar bir sonuç alacağınıza eminim. Fakat 11 ay önce açılmış bir konudan daha şuana kadar 1 foto bile göremedik. Çok güzel pazarlama
Uygulamanuın ilk versiyonunun bir videosunu arkadaşlar bir önceki sayfada paylaşmışlar, bende uygulamanın doğrudan indirilebileceği adresi verdim. Daha da somutunu görmek isteyenler gelip görebilirler tabi.
1. admin tanıtım ile ilgili herhangi bir şey yapmamamı ve konuşmalarımın ticari bir içerik(tanıtım vb) içermemesini rica etti. Yani tanıtım YOK.
2. 11 aydır konu açılmış olabilir. Fakat ürün zaten hazır. 11 ay önce konuyu açtınız fakat öyle bir cihaz ytapamadınız iması ise söylediğiniz, iyice incelemenizi tavsiye ederim
3. Ben pazarlamacı değilim.
Farklı fikirleriniz ve önerileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarım. Fakat amaç yapılan işi küçümsemek veya konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadan yorum yazmak olmamalı.
İsteyen arkadaşlar kullanıcıların çektiği videoları özelden isteyebilir. Dediğim gibi, tanıtım yapıyor olmamak için buradan yayımlamak istemiyorum.
Uygulamanuın ilk versiyonunun bir videosunu arkadaşlar bir önceki sayfada paylaşmışlar, bende uygulamanın doğrudan indirilebileceği adresi verdim. Daha da somutunu görmek isteyenler gelip görebilirler tabi.
1. admin tanıtım ile ilgili herhangi bir şey yapmamamı ve konuşmalarımın ticari bir içerik(tanıtım vb) içermemesini rica etti. Yani tanıtım YOK.
2. 11 aydır konu açılmış olabilir. Fakat ürün zaten hazır. 11 ay önce konuyu açtınız fakat öyle bir cihaz ytapamadınız iması ise söylediğiniz, iyice incelemenizi tavsiye ederim
3. Ben pazarlamacı değilim.
Farklı fikirleriniz ve önerileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarım. Fakat amaç yapılan işi küçümsemek veya konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadan yorum yazmak olmamalı.
İsteyen arkadaşlar kullanıcıların çektiği videoları özelden isteyebilir. Dediğim gibi, tanıtım yapıyor olmamak için buradan yayımlamak istemiyorum.
Yapılan işi küçüksemek gibi bir durum kesinlikle olamaz, yaptığınız iş küçük olsa idi şuanda piyasada birçok örneğini görüyor olurduk. Neredeyse 1 yıldır açık olan konuda, resmi ağızdan somut birşeyler elde edemedik. Bu sitedeki potansiyeli göz ardı edip hala android marketten bahsediyorsunuz.
Tanıtım konusuna gelince, ürününüzü sonuna kadar tanıtma hakkınız var gerekiyorsa fiyat yazmassınız. Yönetimin birşey söyleyeceğini düşünmüyorum.
(İlk mesajımda yanlış anlaşılan birşey varsa konu ile ilgili heyecanıma verin , kötü niyet yoktur)
Evet haklısınız, 11 aydır bu konuya ben pek bir katkıda bulunmadım. İlk üye olduğumda kullanıcı adı olarak modülün markasını seçmiştim. İnsanlar konu ile ilgili soru sorduklarında cevap verenin modül ile ilgili biri olduğunu anlayabilsinler diye. Forum yönetimi bu kullanıcı adını değiştirmemi ve ürün ile ilgili tanıtıcı her hangi bir faaliyette bulunmamam konusunda haklı olarak uyardı. Her yerin kendine has kuralları vardır ve bence bu kuralları hiçe saymak yerine saygı duymak fakat size uymuyorsa uzaklaşmak en doğru adımdır. Bu nedenle biraz uzak kaldım. Sitedeki potansiyeli göz ardı etmiyorum aslında. Hatta android marketten programı indirebilirsiniz dememin nedeni de aslında insaların modül ile ilgili en somut şeyi, yani yazılımın kendisini doğrudan görebilmelerini sağlamaktı. Mühendis kafası bazen ürettiğini satmayı unutmak gibi hatalar yapıyor Satış konusunda bir şeyler yapmak isteyenlere de kapım açık.
Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Sayın yöneticilerimiz , sahibinden.com'a dönüşen forumumuzda neden bizim arabalarımızla bu kadar ilgili olan konuda ürün tanıtımına izin vermiyorsunuz ben onu anlayamadım ?
Sayın yöneticilerimiz , sahibinden.com'a dönüşen forumumuzda neden bizim arabalarımızla bu kadar ilgili olan konuda ürün tanıtımına izin vermiyorsunuz ben onu anlayamadım ?
+1 buyuk ihtimalle ilk basta ticari amacli bi uyelik oldugunu dusundukleri icin izin vermemislerdir ama simdi ben izin verceklerini dusunuyorum
Yorum