Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eglence makinasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Eglence makinasi

Arkadaşlar bu cihazın fiyatı ve satışı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ayrıca son güncellemelerden sonra yeni kazanacağımız özellikleri bilen var mı?
    2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

Konu güncel mi acaba?
      2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi

Yorum

Konu bir kaç ay önce günceldi ve aletin bir kaç gün içinde hazır olacağı söyleniyordu ama bir süredir forumda pek lafı geçmiyor.
        2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Merhaba arkadaslar birinci sayfadan itibaren heyecanla okudum ve çok heveslendim ama son sayfaya geldigimde konuyu sonuçsuz görünce hevesim kursağımda kaldı )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MiLeSSouND
            Merhaba arkadaslar birinci sayfadan itibaren heyecanla okudum ve çok heveslendim ama son sayfaya geldigimde konuyu sonuçsuz görünce hevesim kursağımda kaldı )
            belli olmaz yakında sonuçlanabilir
            InsigniaTEAM

Yorum

Dört gözle bekliyorum o zaman sonuçlanmasını arabayı iPhone dan kontrol etmek çok havalı olur diye düşünüyorum )

Yorum

biz bu cruze incelemiştik utku abi cemil abi ve genç bi arkadaşla araç hazırdı sanırsam iphone dan herşeyi oynatıyordu sahibi
                2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Selamlar,
                  Proje sonuçsuz kalmadı, tamamlandı. Satış işe ilgili buradan bilgi vermem yasak olduğu için ve admin arkadaşlar uyardığı için buradan bilgilendirme yapamıyorum.
                  merak edenler android marketten otodiag olarak aratıp cep telefonu uygulamasını indirebilirler. Yeni versiyonuda sanırım 10 gün içinde yüklerim, onda sistemdeki kontrollere ek olarak multimediayı da kontrol edebiliyor, radyo-mp3 şarkı değişimi, ses açma kapatma gibi işlemler de yapabiliyorsunuz. Ayrıca keyless entry olarak kullanılabilmesi için ek bir yazılım daha yapmaya başladım, böylece telefon tam olarak anahtar niyetine kullanılabilecek..
                  Utku arkadaşımızın, tanıştığımız zaman veridği güzel fikirleri ve desteği için tekrar teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktiryaki
                    Selamlar,
                    Proje sonuçsuz kalmadı, tamamlandı. Satış işe ilgili buradan bilgi vermem yasak olduğu için ve admin arkadaşlar uyardığı için buradan bilgilendirme yapamıyorum.
                    merak edenler android marketten otodiag olarak aratıp cep telefonu uygulamasını indirebilirler. Yeni versiyonuda sanırım 10 gün içinde yüklerim, onda sistemdeki kontrollere ek olarak multimediayı da kontrol edebiliyor, radyo-mp3 şarkı değişimi, ses açma kapatma gibi işlemler de yapabiliyorsunuz. Ayrıca keyless entry olarak kullanılabilmesi için ek bir yazılım daha yapmaya başladım, böylece telefon tam olarak anahtar niyetine kullanılabilecek..
                    Utku arkadaşımızın, tanıştığımız zaman veridği güzel fikirleri ve desteği için tekrar teşekkür ederim
                    Tebrikler Burak Bey
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

gerceklese bıldımı bunlar acaba taktıran oldumu verım alınabıldımı bır vıdeo fılan yok mu bu konuda .....???
                      2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Sanalpazarda ki ilan size mi ait? Aynı cihazı insignia içinde kullanabiliyormuyuz?
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ürünün kullanımıyla ilgili bir video vs olursa çok daha açıklayıcı olur.
                            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=082yRgkh9PU#ws
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu çok eski bir video, hatta dokunmatik ekranı sorunlu bir telefonla çekildi, Yeni videoyu yakında yüklerim.
                                Evet ilan benim, ürün araca bağlandığında aracın tipi,marka ve modelini anlayıp ona göre çalışıyor. Yani hem chevrolet hem opeller için aynı sistem gibi görünse de içeriği biraz farklı. Fakat ürün aynı.
                                Denemek isteyenler ODAK'ta ürünü görebilirler, bugün yeni versiyonu kargolayacağım onlara.

Yorum

İşleniyor...
                                X