Arkadaşlar az önce Burak beyle az önce konuştuk. Katkılarınızı bekliyor. Bu arada konuşma sırasında head up displayle ilgii olur aldık. mesela ben kesinlikle alacağımı söyledim......Haydi team açın beyinleri...
Utku abi okurken heyecanlandık inşallah uygulamayada geçirebiliriz bunları...
Yan aynaların otomatik olarak açılıp kapanması...
Cruze için uygulanan Party Tuşu ( Uzun farlar ve sislerin sırayla yanması) , bu işlemin bizim araçlara uygulanmış versiyonunda aynı anda ani fren yaptığımızda arkadaki stopların şovuda eklenebilir. Yani Party tuşuna bastığımızda ön ve arkada güzel bir görüntü olur
Uzaktan çalıştırma ve Turbo Timer
Virajlarda yanana lambaları sislere bağlayıp mercedeslerdeki gibi viraj farı yapabilirmiyiz ?
Arkadaşlar araç kontrol bilgisyaralarındaki 350 datanın hangilerini istediğimizi bir ankete yazacağım .Sizlerin bu anketi doldurmanızı isteyeceğim. Bu akşam itibarıyla bu konuyu yetiştirmeye çalışacağım.....
uzaktan çalıştırma için sadece elektronik yazılım yeterli olmayacaktır
mekanik bazı sistemlerde eklenmesi gerekli
eğer mekanik modifiye de yapabiliyorsanız
benim bir önerim ses kontrolü ile araç çalıştırılması olur bentley deki gibi
sesi araçta tnaımlı olmayan kimse araçı çalıştıramaz
navigasyon cihazı açık iken adres girdikten sonra sağa veya sola dönüşlerde otomatik sinyal vermesi sağlanabilir mi? (belkide böyle özellik var ama ben bilmiyorum)
araç hareket halinde iken emniyet kemer takılmadığı zaman multimedya sistemi kapanabilirmi kemer takıldığı zaman tekrar aktif hale gelse.
araç hareket halinde iken yol ve araç ağırlığına göre ekranda kaç devirde gidilmesi veya vites değiştirme komutu verilebilinir mi?
sisli veya gece yapılan yolculuklarda araca takılacak aparatla multimedya ekranında dış ortamının gece görüş görüntüsü sağlanabilinir mi?
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazmaya çalışırım...
navigasyon cihazı açık iken adres girdikten sonra sağa veya sola dönüşlerde otomatik sinyal vermesi sağlanabilir mi? (belkide böyle özellik var ama ben bilmiyorum)
Yorum