Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eglence makinasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Eglence makinasi

Arkadaşlar beyinler bu konu ile ilgili ekstra çalışmaya başladı.Devam fikirler gelsin.....

Yorum

Arkadaşlar az önce Burak beyle az önce konuştuk. Katkılarınızı bekliyor. Bu arada konuşma sırasında head up displayle ilgii olur aldık. mesela ben kesinlikle alacağımı söyledim......Haydi team açın beyinleri...

Yorum

acaba otomatik vites araçların manuel durumunda direksiyondan vites değişimi için kulak yada tuş yapılabilirler mi ?

Yorum

Utku abi okurken heyecanlandık inşallah uygulamayada geçirebiliriz bunları...

Yan aynaların otomatik olarak açılıp kapanması...
          Cruze için uygulanan Party Tuşu ( Uzun farlar ve sislerin sırayla yanması) , bu işlemin bizim araçlara uygulanmış versiyonunda aynı anda ani fren yaptığımızda arkadaki stopların şovuda eklenebilir. Yani Party tuşuna bastığımızda ön ve arkada güzel bir görüntü olur
          Uzaktan çalıştırma ve Turbo Timer
          Virajlarda yanana lambaları sislere bağlayıp mercedeslerdeki gibi viraj farı yapabilirmiyiz ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Arkadaşlar araç kontrol bilgisyaralarındaki 350 datanın hangilerini istediğimizi bir ankete yazacağım .Sizlerin bu anketi doldurmanızı isteyeceğim. Bu akşam itibarıyla bu konuyu yetiştirmeye çalışacağım.....

Yorum

Hadi bakalım yeni maceralar bizi bekliyor başarılar burak bey

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi mümkünse 350 datanın 350sinide isteriz
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

350 datanın tamamını tamamen yazabiliriz ancak inanılmaz karışık bir ekran olur. Ayrıca insanların kafası karışabilir.....

Yorum

evet doğru hiç böyle düşünmemiştim
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89

uzaktan çalıştırma için sadece elektronik yazılım yeterli olmayacaktır
                      mekanik bazı sistemlerde eklenmesi gerekli
                      eğer mekanik modifiye de yapabiliyorsanız
                      benim bir önerim ses kontrolü ile araç çalıştırılması olur bentley deki gibi
                      sesi araçta tnaımlı olmayan kimse araçı çalıştıramaz
                      engine.. staaaart
                      YouTube, 2012, official, first, clip, Bentley, scene, HD
                      InsigniaTEAM

Yorum

navigasyon cihazı açık iken adres girdikten sonra sağa veya sola dönüşlerde otomatik sinyal vermesi sağlanabilir mi? (belkide böyle özellik var ama ben bilmiyorum)
                        araç hareket halinde iken emniyet kemer takılmadığı zaman multimedya sistemi kapanabilirmi kemer takıldığı zaman tekrar aktif hale gelse.
                        araç hareket halinde iken yol ve araç ağırlığına göre ekranda kaç devirde gidilmesi veya vites değiştirme komutu verilebilinir mi?
                        sisli veya gece yapılan yolculuklarda araca takılacak aparatla multimedya ekranında dış ortamının gece görüş görüntüsü sağlanabilinir mi?

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazmaya çalışırım...

2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Metin kardeşim süper fikirler maşallah.......

Yorum

Bence sağlam bir liste yapmak lazım.

Aklıma gelen koltuklara sesle kumanda edebilirsiniz. Masaj fonksiyonu eklenebilir. Yorugunum dediğinizde masaj yapar. vs.

İkonik butonlar ile sistem sadeleştirilebilir/kullanım kolaylığı sağlanabilir.

Farklı versiyonlar/Kısayollar hazırlanıp sistem sadeleşir yada kalabalıklaşabilir.

Hadi bakalım yapalım bir beyin fırtınası
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Araç iniş ve binişte aynaların kendiliğinden katlanması

Araca bindigimizde ismimiz ile hitap ederek faysal bey hoşgeldiniz falan dese de fena olmaz nimetden sayıyor araç bizi falan zannederiz

Sony araç teyplerinde olan ses ile radyo bulması iyi olurdu

Ses ile kapıları açma kapama iyi olurdu
                              2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
                                navigasyon cihazı açık iken adres girdikten sonra sağa veya sola dönüşlerde otomatik sinyal vermesi sağlanabilir mi? (belkide böyle özellik var ama ben bilmiyorum)
                                ben daha önce böyle bişey sezinledim ama 3 yıldır kimse aynı şeyi demediğine göre yanlış farketmişim demekki
                                yazdığım mesaj; http://www.insigniateam.com/forum/in...6111#msg116111

yapılırsa güzel ve kullanışlı olur bence
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X