Bu programı ve cihazı tasarladığınız için tebrikler birşey sormak istiyorum
OBD standartlarını detekleyen Bluetoth ile araca bağlantı imkanı sağlayan aparatlarla mevcut telefonlarımızdaki programlarla ölçümler yapılabiliyor sizin ürününüz farklılığı nedir sizin yapmanız dışında.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu programı ve cihazı tasarladığınız için tebrikler birşey sormak istiyorum
OBD standartlarını detekleyen Bluetoth ile araca bağlantı imkanı sağlayan aparatlarla mevcut telefonlarımızdaki programlarla ölçümler yapılabiliyor sizin ürününüz farklılığı nedir sizin yapmanız dışında.
cihaz proje sürecinin başlarında twingolarda bulunmayan devir ve hararet göstergesinin eksikliğini gidermek için sadece devir ve hararet göstergesi olarak tasarlanıp üretildi. proje yaklaşık 2 yıldır sürekli gelişerek yakıt tüketim ve hıza dair yeni bilgilerde eklenerek cihaz yol bilgisayarı halini aldı.
bir çok farklı gösterim ekranı bulunan, verileri izlemek için ilave donanım gerektirmeyen (bluetootlu bir cihaz yada android li bir telefon)
araçla bütünleşik bir cihaz oldu.
şu anda dünya çapında twingo funları tarafından aranılan bir cihaz olma yolunda ilerliyor.
kimse yanlış anlaşılmasın ben burada sizlere cihazımı pazarlama çabasında değilim. (genelde hedef araçlarım twingo, ford ka v.b)
sadece youtube istatistiklerinde insigniateam.com sitesinden videolarımın izlendiğini tespit ettim.
siteyide bu sebeple buldum Çağrı (çağrı sucu) arkadaşımın paylaşımını gördüm ve bende 1-2 cümleyle bilgi vermek istedim.
Ek sensörmü ilave ediyorsunuz yoksa mevcut sensörümü okuyorsunuz ?
motor sıcaklığı için twingolarda mevcut sensörü kullanıyorum, fakat araç megane, clio, kangoo vb ise ek sensör kullanıyorum.
ayrıca araç içi ve araç dış ısısı için ilave sensör kullanıyorum.
Arkadaşlar sizlere hayırlı haberlerim var. Bir haftadaır yaptığımız girişimler yazılım kısmını halledecek Burak beyin işlerinin bitmiş olması ve Odaktan çok sevgili kardeşim Burak beyin aktkıları ile insignia çalışmaları başlamış hatta baya bir yol katedilmiş durumda. Birçok konuda sesli komutla ilgili ve de görüntülemeler ile ilgili sonuçlar elde edilmeye başlandı. Bu konudaki istekleriniz Burak beytarafından hala kabul edilebilir durumda. En son sinyal verildiğinde o tarafın farlarının veya sislerinin yanması ayarlanıyordu. Fikirleriniz lütfen mantık çerçevesinde kalacak şekilde belirtirseniz sevinirim. Bu arada ekranıolmayan arkadaşlara da özel bir navigasyon yardımı ile bu özelliklerden faydalanma şansı tanınacaktır. Bu da yeni aldığım bi,r haber ve güzel bir durum.saygılar sevgiler
Onat head up display tamamdır. Yapılacaklar arasında var....hatta şu an konuştum tamamdır dediler....
Sizden farlarla istediğiniz özel ayalar var mı? yanıp sönme zamanları şekilleri camlarla ilgili özel bir ayar mesela....
Follow me home özelliğinde sadece farlar değil aynı zamanda sislerinde yanması güzel olurdu. Bir de yanılmıyorsam bi liste tarzı birşey olacaktı bizim seçmemiz için.Ondan galiba vazgeçildi.
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
ben bugun bu aracı canlı gördüm ve gerçekten emek verilmiş güzel şeyler ortaya konmuş.. araç eğer istenirse gerçekten kara şimşek gibi konuşup cevap verebiliyor...
Yorum