ben yokken yine birileri esmiş ama gürleyememiş......Ya kardeşim bir volkan sen bu kadar ısrar edersen gerçekten sport keyfini alamadan bu hale geleceksin muhaha muhaha muhaha ikincisi gökhan senin dersini vermek farz ötesi oldu. hele bir de Mehmet hocama bulaştın ya iki kere farz oldu. Onurcum senin 2.0 ı yormana gerek yok. Ben alacağım ifadesini merak etme..... muhaha muhaha muhaha
Eğlence makinası işininin peşini bırakmayalım mutlaka biran önce bir araç bulunsun ve yapılsın sırada bende varım fakat navigasyon sistemim navimaster oldugu için şimdilik beklemeye alındım
Arkadaslar bu konu ile ilgili daha henuz navigasyon olayina girmemis veya necvox taktirmis gonullu bir arkadasi Burak beyle tanistirip onunla bulusmasini saglamam lazim. Lutfen bu konu ile ilgili gonullu olma isteyen aakadaslar burdan belirtsin. Bu kişi de ilk olarak aracinda yeni yapilacak seylerin denemesini gorerek bir oncu olacak. Benim cruzeda yasadiklarimin kat kat daha fazlasini yasayacak. Cevaplarinizi bekliyorum. Saygilar sevgiler
Ayrica Burak beyden opelin ariza ve yazilim bilgisayarindan gozlemlenen seyleri talep etmenize gerek yok. Onlar zaten elimizde. Biz sadece sececegiz bircogunu......onun icin Carsamba gunu opisin servis muduru saygideger arladasimiz Ufuk beyden datalari alip buraya anket acacagim...Yaratici fikirlerinizi bekliyoruz.
güzel fikirler bende askeriyede kendime has fikirler gelistiriyorum mesela mercedesin tavanina bi tane bixi makinalı koysam opele jammer ilave etsem navigasyona b.tig sistemi entegre felan şaka bir yana ben gelmeden uygulamalari hazir edin bari hepinize sevgilerle...
Yorum