Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eglence makinasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Eglence makinasi

Bu arada edition sahibi arkadaslar merak etmeyin oyle ozelliklere sahip olacaksiniz ki Volkan kardesim hadi ya yapmayin ya diye etrafinizda dolasacak. Eeeee kendisi icin hafizali koltuk onemli imis ya muhaha muhaha muhaha

Yorum

) sen bir sürü işlem yaptırdın ancakl 220 hplerdesin Utku abi... ben sadece chip atarsam 210 oluyorum haberin olsun egzozla filanda oynarsam fena olursun bulaşma bana
      F30 Sport+

Yorum

Ya Gökhan soylesene acik acik ben ne yaptirmisim....ya ben de egsoz yaptirirsam yazilim stage 3 yaparsam o zaman sana ne olacak. Evet bir suru sey yaptirdim cogu body kit. Ben de guc artirici sadece yazilim ve hava filtresi var.bu da fazla ise o zaman Volkanin ki ne? Ha korkuyorsan soyle de acik aik herkes bilsin....ha birde sen afedersin ama o motora yazilim mazilim attiramazsin. Sonra bana attigin motorum tisladi esprisi mesajin gercek olur . Eger yapabileceksen konus yap da gorelim senin canavari 210 ki ben ona da varim. Ama olmaz be Gokhanim yaptiramazsin be Gokhanim korkarsin be Gokhanim.... muhaha muhaha muhaha hesaplaman icin soyleyeyim ben de de sadece yazilim var o da 220 bg.....Umarim bu sfer anlatabilmisimdir....

Yorum

Bu arada niye bu konu icinde yazdiniz bu satirlari birazdan konuyu hic ettiniz diye mesaj gelir yine. Sonra siz cevap vemiyorsunuz tabii. Vosvoscu degilmisin lafi at sonra kac??????? muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Ya hala anlayamadiniz kardesim .benim farlarim tamamen orjinal gm .koduna kadar verebilirim isterseniz. Sadece bazi fonksiyonlari su an icin calismiyor. Onlarin cogunu da buyuk ihtimalle Burak beyle cozecegiz. Ha bu arada Volkanim seni niye bu kadar rahatsiz ediyor bu farlar...hadi seni anladik en azindan kafa tutabileck bir araban var ya Gokhan sen niye bu kadar rahtasiz ediyor?... Yollar acik ve seni bekliyor .ben gorecegim senin beyaz vosvosu gecilirken ezik ezik ciyak ciyak sesler cikarirken. Seni her zamanki gibi uyariyorum Eskisehir bulusmasina o arac la gelme ya da yengenle oglanin arabada olmasi icin dua et cunku yollarin tozunu vosvosunun camina yapistiracagim.Volkan sen de sport olamamanin ezikligini benim arai kullanip da objektif olmayai becerebilirsen goreceksin.......
            Yahu sen hicmi sakadan anlamassin Utku niye rahatsiz etsin farlarin beni amacim sakalasip muhabbet Arti benim aracim icin Kafa tutabilecek dedin yanlis dedin turkiyenin en hizli insignias i bende denemesi bedava Arti sport almadigim icin ezik olmam soz Eskisehirde kullancam ve objektiv olucam o gun gelsin

Yorum

Neyse Volkanim gelirken fark listesini de sana getirecegim. Boylece sende aracni nasil sporta benzetebilirsin ne yapman gerekiyor bakarsin muhaha muhaha muhaha

Yorum

Eeeeee her zaman ki vosvscunun sesi kesildi...... Bu arada elektronik modifiyeleri gorunce sen de insignia arayacaksin Gokhanim.....ha uzulme belki sana da birseyler yaptirtiriz ancak sizin vosvoslara multimedya gibi ozellikler fazla ...degil mi?.....

Yorum

benchip yaptırsam zaten geçerim seni Utku abi ama böyle oynamak daha zevkli olacak benim için Şimdiden diyim yok hanım vardı yok çocuk vardı anlamam ben...
                  F30 Sport+

Yorum

Eeeeee her zaman ki vosvscunun sesi kesildi...... Bu arada elektronik modifiyeleri gorunce sen de insignia arayacaksin Gokhanim.....ha uzulme belki sana da birseyler yaptirtiriz ancak sizin vosvoslara multimedya gibi ozellikler fazla ...degil mi?.....
                    vw zaten her şeyi düşünmüş gerek yok bana
                    F30 Sport+

Yorum

Ya gokhan senin beyazi siyaha boyamazsam lastik ve yol tozuyla bana trabzon61 demesinler. Sen dah 2. Vitesin ortasinda iken benim ruzgarimla yol disinda olacaksin. O yuzden istersen arabana korunma kafesi yaptir muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ya gokhan senin beyazi siyaha boyamazsam lastik ve yol tozuyla bana trabzon61 demesinler. Sen dah 2. Vitesin ortasinda iken benim ruzgarimla yol disinda olacaksin. O yuzden istersen arabana korunma kafesi yaptir muhaha muhaha muhaha muhaha
                        0 100 de mi? ) sen 10. derecede chip yaptırsan bile 0 100 de arka difüzörümü izlersin)
                        F30 Sport+

Yorum

muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha aksam aksam hic gulecegim yoktu. Vosvosa donanimli diyor ya arabalardan ne kadar anladigi goruluyor. Yakinda olan birileri arkadasin basindan soguk su bosaltabilir mi? Bizim Gokhan bu olamaz .vosvosu alinca kaybettik onu.......donanimliymis muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha haha haha

Yorum

Yine basladi bozuk plak gibi 0 100 demeye. Ya 2. Vitesten sonra yasayacaklari bildigi icin 100 km diye yine tutturdu..... muhaha muhahaSenin araba 100 yapiyor galiba muhaha muhaha

Yorum

Neyse Volkanim gelirken fark listesini de sana getirecegim. Boylece sende aracni nasil sporta benzetebilirsin ne yapman gerekiyor bakarsin muhaha muhaha muhaha
                              ula utku ben sana zeytin dalı uzatıyorum sen yine yazıyorsun sporta benzet diye en sonunda seni benzeticem o olucak

Yorum

ben gayet memnunum ama sen memnun değilsin baksana hala arayış içindesin araba sana tat vermiyor hep bir şeylerin eksiliğini yaşatıyor hem arayış içindesiniz.. al bi vosvos bitsin bu kabus
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X