Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eglence makinasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Eglence makinasi

Evet Burak bana bugün seni gördüğünü söyledi. sende canlı olarak gördüğün için artık birçok şeylerin hayal olmadığını anlamışsındır Gökhanım. Artık sen de satar bize katılırsın diye düşünüyorum. Yoksa Burakla konuştum seni geçince arabam senle dalga geçecek şekilde özel bir ışık ayarı planlıyorum. hatta ek olarak seni geçince bagaj kapağım açılıp kapanacak sana kahkaha atacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu arada bu konuda Ankaradaki durumu ayarlamışken İstanbulda ne yaparız diye düşünürken aklımıza Odak geldi . Hemen Burak kardeşimi aradım ve bize yardım edip edemeyecğini Burak beye çalışma olanağı sağlayıp sağlayamayacagını sordum.kendisi bir dakika bile tereddüt etmeden tabii ki her türlü şeklinde cevap verdi. Bu nedenle huzurunuzda sevgili kardeşim odak yetkilisi BURAK BEYE ve Odak çalışanlarına çok çok teşekkürediyorum. Katkılarını her zman ki gbi bizden esirgemedikleri için.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Evet Burak bana bugün seni gördüğünü söyledi. sende canlı olarak gördüğün için artık birçok şeylerin hayal olmadığını anlamışsındır Gökhanım. Artık sen de satar bize katılırsın diye düşünüyorum. Yoksa Burakla konuştum seni geçince arabam senle dalga geçecek şekilde özel bir ışık ayarı planlıyorum. hatta ek olarak seni geçince bagaj kapağım açılıp kapanacak sana kahkaha atacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
        Ama arkadaşın adı neydi unuttum kusura bakmasında, vw lerde yapabileceklerimizi aklımız dahi almaz dedi bizzat bu cümle onun ağzından çıktı ben bişey demedim ve bu cümlenin üstüne yorumda yapmıyorum artık
        F30 Sport+

Yorum

Arabalarınız o kadar boş ki tabii yapacak çok şey var insignia kalitesine erişebilmek için demiştir. muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Aferin Gökhanım en azından söylenen doğru şeylere güzel tepkiler veriyorusn.Bu da büyüklüktür....

Yorum

Arkadaşlar araçla şimdiye kadarki olan ilerlemeler hakkında ufak bir video çekip gösterseniz çok memnun oluruz.En azından merakımız giderilmiş olur.
                2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Neredeyse 1 aydır konuya hiçbir şey yazılmamış.Acaba çalışmalar devam ediyormu? Devam ediyorsa hangi aşamadasınız? Biraz bilgi vermeniz mümkünmüdür?
                  2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Arkadaslar dun Burak beyle gorustum....Sanirim bizi unuttu diye dusunuyordum ancak tamtersi oldugunu bircok seyin alt yapisinin bittigini soyledi bana...esas supriz su oldu....Navigasyon ve ses sitemi icin flyaudio necvox veya cyclone zorunlulugu yok artik. Kendisi navigasyon vihazi gibi bir cihazda bunlarin hepsinin olacagini yani sesli komut,datalar ve bircok sey ve bunu da yalamak uzere oldugunu soyledi. İsteyen de tabii kendi ekani n ara bir birimle hepsini kendi ekranina aktariri.....bir 15 gun adar sure istedi ve bitecek ilk surumler dedi.....Haydi hayirlisi...

Yorum

Konunun üzerinde durduğun için teşekkürler Utku abi, şuana kadar ilerleme kaydedilen konular nedir biraz bilgi verebilirmisin ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Merakla beklemekteyiz...Haydi Utku abi çöz bu işi
                        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Merak katsayısını artırmak için hiçbir bilgi verilmiyor

Yorum

Arkadaslar bu konunun kapandigini sanmisti ancak oyle olmadi.Bu konu ile ilgili guzel haberlerim var.Bugun Burak kardesimle yaptigim bir gurusme sonucunda detaylar hakkinda biraz da olsa bilgi aldim...Su an itibariyla insignia ,astraj, ve cruze icin makinamiz hazir.Bu hafta denemesini yapcagiz benim arabada. Sorunsuzluk saglaninca arkadan ilk 200 luk paket hazir bekliyor. Bu arada Bu kadar surede Burak kardesim sagolsun bosdurmamis. ozellike guvenlik uzerinde durmus .Kendisinin ifade ettigine gore mekanizma icin yaptigi sifreleme sistemini nasadan almis.Yani dedigini gore sifreleri elden birine verseniz bile aradaki duvarlar nedeniyle kimsenin araciniza dokunabilme sansi olmayacak... Ancak oncelikle android islemci kullananlar yasadi...Cunlu bu mekanizmayi android islemci kullanan telefonlar ve bunlarin bluetooth mekanizmalari uzerinden yapmis...İphoneun bluetooth meknaizmasindaki sorunlar nedeniyle ileride alet sorunzsuz calisirsa wii fi uzerinden iphone ile ilgili planlai var!!!! bu hafta Ankara ve İstanbulda eszamanli testleri yapilacak sistem sorunsuz olursa onumuzdeki hafta sonundan itibaren temin edilebilecek... Bu arada kendisi surekli her ay gibi kisa surelerde guncellemelr yapip bunlari bizlere gonderecegini soyledi...Guncellemler ile birlikte - 5 ayda tam anlamiyla mukemmel bir makinaya sahip olabilecegiz.su an bile tam anlamiyladolu oldugunu soyluyor. Bu arada bundan sonra takilacak necvoxlarda da bu sitemin alt yapisi olacakmis ve direkt bu sekilde isteyen alabilecekmis.Sizi daha fazla aydinlatici noktalri ve de goruntu ve videolari persembe gunu gibi cekeblirsem yollarim.Saygilar sevgiler

Yorum

Bende bu konunun kapandığını sanmıştım ama yanılmışım.Acaba şu anda bu cihaz ile aşağı yukarı neler yapılabiliyor? Güvenlik özelliklerinden kastınız nedir? Bu konular hakkında bilginiz varmı?

Yorum

Selamlar,
                                Otodiag araç kontrol modülü (eğlence makinası) bitti, İstanbul Odak'a bir tane bıraktım.Merak eden ve görmek isteyenler orada da görebilir. Araç üzerinde test ve çalışma yapabileceğim ortamı sağladıkları verdikleri her tür destek için UTKU ve ODAK Opel' teşekkür ederim. ODAK' ta astra J ve insignia'lar testlerimizi de tamamladık. Yarın Utku'nun cihazını da gönderiyorum,ankarada sistemi görmek isteyenler OPİS'te cuma gününden itibaren görebilirler.
                                Burak

Yorum

İşleniyor...
                                X