Merhaba herkese.hayalet ekranda gizli özelliklerin açılması nasıl yapılıyor ekranda herhangi bir sökme takma işlemi oluyor mu yoksa sadece bilgisayar ile bağlantı kurulup öyle mi açılıyor?herhangi bir zararı olur mu bu işlemin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayalet ekran gizli özellikler açma
Collapse
X
-
Opcom cihazı almıştım çin den. Geldi taktım, bağlantıyı cd sinden gelen yazılımla kurdum. Aracı gördü ancak yazılım en son çıkan olduğu halde benim 2014 model araç ona yeni geldi. Daha eski modellerde işe yarar sanırım. Menülerde bilgi ekranında akü kutup başını çıkar tak yapınca gelen ve hemen sonra kaybolan akü şarj durumu gibi birkaç menü vardı ama bana açtırmadı. Yani onay verince hata verdi. Yenisini denemek lazım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostOpcom cihazı almıştım çin den. Geldi taktım, bağlantıyı cd sinden gelen yazılımla kurdum. Aracı gördü ancak yazılım en son çıkan olduğu halde benim 2014 model araç ona yeni geldi. Daha eski modellerde işe yarar sanırım. Menülerde bilgi ekranında akü kutup başını çıkar tak yapınca gelen ve hemen sonra kaybolan akü şarj durumu gibi birkaç menü vardı ama bana açtırmadı. Yani onay verince hata verdi. Yenisini denemek lazım.
Yorum
-
opcom'la 2011 modeldeki kırmızı ekranda bir kaç özellik açmıştım ama hayalette işe yaramıyor.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum