Hoş geldiniz. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız sizi ve aracınız daha iyi tanıyabiliriz
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bu forumda hiç karşılaşıldı mı hatırlamıyorum ama başka sitelerde göstergelerin içinin açılıp yanmayan LED'lerin değiştirildiğini görmüştüm. Ama ampul mü LED mi ona bile emin değilim. Yetkili servise veya güvenebileceğiniz bir oto elektrikçiye danışabilirsiniz.
Mrb arkadaşlar. Paneli söktüm güvenilir elektronikçiye götürdüm. İçindeki ledleri değiştirdiler. Sorun 100₺ ye çözüldü ama göğüsü sökene kadar bi hayli uğraştım.
Mrb arkadaşlar. Paneli söktüm güvenilir elektronikçiye götürdüm. İçindeki ledleri değiştirdiler. Sorun 100₺ ye çözüldü ama göğüsü sökene kadar bi hayli uğraştım.
Geçmiş olsun , paneli sökmek başlı başına bir marifet , tebrik ederim
Yorum