Merhaba Arkadaşlar Ankara’da aracıma opc menü aktifleştirme uygulandı.Opc’ye has detaylı menüler açıldı,özellikle opc kadran selamlamayı çok beğendiğimi söylemeliyim.Ankara’da seçim opel (Pro Opel) servisi’nden Mert bey yardımcı oldu.zamanım çok olmadığı işin henüz kurcalayamadım menüyü.resim ekleyeceğim posta.300 tl gibi bir rakama mal oldu ve sonucunu çok beğendim.hayalet kadran daha dolu,kullanışlı ve eksik özellikleri böylelikle tamamlanmış oldu.Eline emeğine sağlık.Sevgiyle kalın Opel dostları.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opc hayalet ektan aktifleştirme
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View PostHayırlı olsun, açılan ekran attığınız fotoğraf kadar mı yoksa ana ekrana diğer menülerde geldimi. Birde eğer araçta akü falan biterse bu uygulama silinir' mi böyle bişey konuştunuz' mu mert beyle.
Yorum
-
Merhabalar tekrar hayır silinmiyor bana silinmediğini söyledi ben de silinmeyeceğini düşünüyorum çünkü eklediği yazılım orijinal yazılım kod koda yani zaten Mert bey yıllardır yazılım vb.işi yapıyormuş o konuda eminim ama sırf karşılama ekranı opc için bile yaptırmaya değer. Aklınızda kalacağına arabanızda kalsın.Küçük modifiyelerle ben mutlu oluyorum.eminim bir çok araba aşığı da mutlu oluyordur marka model fark etmeksizin.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
En kısa zamanda geleceğim yaptırmaya, ayrıca soracağım bişeyler var mert bey. Sisler zenon, arka sağ sis lambasını aktif etme ve araç iç ışıklarını beyaz Led ile değimini yapabiliyormusunuz.
malesef istediginuz uygulamari yapmiyoruz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pro:Opel View Post
Ne zaman isterseniz bekleriz
malesef istediginuz uygulamari yapmiyoruz
Yorum
-
Yakın zamanda başka bir arızadan dolayı aynı yere gittim, gitmişken ben de bu özellikleri açtırdım. sağ olsun arkadaşlar çok ilgilendiler, çok memnun kaldım. Yalnız bazı özellikler aktif olmuyor, mesela opc menüsünde bulunan "ivmelenme" faal değil, sadece "frenleme" aktif. bunun gibi bir iki menü daha vardı, kendi adıma konuşacak olursam çok önemsemedim. Belki zamanla bu problem de aşılır, yine bir güncelleme yapılabilir.
Yorum
Yorum