Tekrar merhaba arkadaşlar aracım 2014 model insignia cosmo paket + stil paketi. teyibimde navigasyon geri dönüş kamerası ve iphone ekran yansıtma(carplay)bulunmuyor.ek olarak videoları hareket halinde de açılsın istiyorum.bunlardan eklemek istiyorum.önümde 3 alternatif var aftermarket multimedya taktırmak(tesla ekran),interface(arayüz) corvin ya da necvox,ya da opel özel servislerinde özellik ekliyorlar orjinal garantili o da 3.000 tl gibi yüksek fiyatlar istiyor.sadece geri dönüş kamerası+carplay+hereket halinde video izleme için.ek özellikleri de hediye olarak açacakmış.tamamen orjinaline sadık kalarak yapacakmış bilgisayarla.ankarada ikamet ediyorum.bu 3 işlem arasında kararsız kaldım aracım dolu paket oldığundan tesla ekran olmuyor.tesla ekran orta ve düşük donanımlı araçlara uyuyormuş genel olarak.kablolardan dolayı.interface ise 3 ayda bir sök tak yapılıyor diye duydum.geriye orjinal ekran kalmak kaydıyla bilgisayarla yazılımla uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum.tesla ekran ile ilgili bose sistemi küçük bir müdahale ile değişip orjinaline yakın ses kalitesi ve navimex 9929 HD modeli taktırılabiliyor ama o da 2.800-3000 tl civarında .3.000 tl civarı ücreti göze aldım ama sizce hangisi daha sağlıklı ve sorunsuz hangi yöntemi kullanmalıyım ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
multimedya ile ilgili kararsız kaldım
Collapse
X
-
interface neden 3 ayda bir sökülüyor ? aracın orjinal ekranının sökülmemesinden yanayım. sonra çok sorun yaşayacağınızı garanti ederim. interface en mantıklı çözüm.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostTekrar merhaba arkadaşlar aracım 2014 model insignia cosmo paket + stil paketi. teyibimde navigasyon geri dönüş kamerası ve iphone ekran yansıtma(carplay)bulunmuyor.ek olarak videoları hareket halinde de açılsın istiyorum.bunlardan eklemek istiyorum.önümde 3 alternatif var aftermarket multimedya taktırmak(tesla ekran),interface(arayüz) corvin ya da necvox,ya da opel özel servislerinde özellik ekliyorlar orjinal garantili o da 3.000 tl gibi yüksek fiyatlar istiyor.sadece geri dönüş kamerası+carplay+hereket halinde video izleme için.ek özellikleri de hediye olarak açacakmış.tamamen orjinaline sadık kalarak yapacakmış bilgisayarla.ankarada ikamet ediyorum.bu 3 işlem arasında kararsız kaldım aracım dolu paket oldığundan tesla ekran olmuyor.tesla ekran orta ve düşük donanımlı araçlara uyuyormuş genel olarak.kablolardan dolayı.interface ise 3 ayda bir sök tak yapılıyor diye duydum.geriye orjinal ekran kalmak kaydıyla bilgisayarla yazılımla uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum.tesla ekran ile ilgili bose sistemi küçük bir müdahale ile değişip orjinaline yakın ses kalitesi ve navimex 9929 HD modeli taktırılabiliyor ama o da 2.800-3000 tl civarında .3.000 tl civarı ücreti göze aldım ama sizce hangisi daha sağlıklı ve sorunsuz hangi yöntemi kullanmalıyım ?
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostTekrar merhaba arkadaşlar aracım 2014 model insignia cosmo paket + stil paketi. teyibimde navigasyon geri dönüş kamerası ve iphone ekran yansıtma(carplay)bulunmuyor.ek olarak videoları hareket halinde de açılsın istiyorum.bunlardan eklemek istiyorum.önümde 3 alternatif var aftermarket multimedya taktırmak(tesla ekran),interface(arayüz) corvin ya da necvox,ya da opel özel servislerinde özellik ekliyorlar orjinal garantili o da 3.000 tl gibi yüksek fiyatlar istiyor.sadece geri dönüş kamerası+carplay+hereket halinde video izleme için.ek özellikleri de hediye olarak açacakmış.tamamen orjinaline sadık kalarak yapacakmış bilgisayarla.ankarada ikamet ediyorum.bu 3 işlem arasında kararsız kaldım aracım dolu paket oldığundan tesla ekran olmuyor.tesla ekran orta ve düşük donanımlı araçlara uyuyormuş genel olarak.kablolardan dolayı.interface ise 3 ayda bir sök tak yapılıyor diye duydum.geriye orjinal ekran kalmak kaydıyla bilgisayarla yazılımla uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum.tesla ekran ile ilgili bose sistemi küçük bir müdahale ile değişip orjinaline yakın ses kalitesi ve navimex 9929 HD modeli taktırılabiliyor ama o da 2.800-3000 tl civarında .3.000 tl civarı ücreti göze aldım ama sizce hangisi daha sağlıklı ve sorunsuz hangi yöntemi kullanmalıyım ?
Yorum
Yorum